Romanii din afara granitelor

Repatriere – decedat DOMNIȚ CRISTINA ANCA Italia – Mattera – România – Cluj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Facem acest articol deoarece ne aflăm într-o situație delicată, pe care explicăm după cum urmează.
Doamna DOMNIȚ CRISTINA ANCA în vârstă de 45 ani , născută în data de 11 dec.1975, lucra în Italia de mai mulți ani pentru a avea grijă de singurul ei băiat și de mama bolnavă, din Romania.
DOMNIȚ Cristina Anca s-a trezit ieri 25.05.2020 în jurul orei 05:10, iar la 05:27 ora Italiei în urma unui infarct a decedat în Localitatea Pisticci – Matera , Basilicata.
Nu era căsătorită și nu are alte rude pe teritoriul Italiei.
S-a luat legătura cu instituțiile statului (consulatul general al României la Bari și secția consulară a Ambasadei României la Roma) care au fost anunțate despre cele întamplate.
Ultima dorință a mamei acesteia, care din păcate nu are o pensie specială, ci doar una de 700 de Lei,  este ca NOI, ROMÂNII de pretutindeni, să o ajutăm ca fata ei, singurul copil, să fie repatriată, să o poată vizita la cimitir, să aibă cui să aprindă o lumânare, să nu o lăsăm printre străini!
Prin urmare, am decis în ultimul moment să facem acest articol pentru a vă cere ajutorul. Costurile repatrierii nu sunt mici, dar cu bunăvoința unui alt cetățean român care deține o astfel de firmă pe teritoriul Italiei, suma a fost redusă substanțial, rămânând circa 2700 de euro care trebuies acoperiți.
Societatea care ne ajută cu repatrierea și actele necesare, se numește
CASA FUNERARA DIACONO
tel: 327 132 53 64
tel: 340 961 72 09
Propietara, doamna Alina Carabus, ne-a mai ajutat pe plan civic de foarte multe ori!
Este de ajuns ca 2700 de persoane, să doneze 1 euro iar lucrul acesta poate fi realizat astfel încât o mamă să poată să își viziteze și să își plângă copilul decedat. Muți dintre NOI, cei plecați din țară, facem tot posibilul să NU lăsăm pe nimeni în urmă, tocmai din acest motiv facem acest apel la cetățenii români de pretutindeni. Împreună o putem face.

Lăsăm mai jos diferite metode prin care cei care doresc să ne fie alături pot ajuta.

PostePay 5333 1710 2767 5715
CF GNTCMN81L31Z129U
Ignatiuc Cosmin Florian

Revolut
IBAN: GB64 REVO 0099 7066 3841 72
BIC: REVOGB21
Beneficiar: Ignatiuc Cosmin Florian

Acest articol va fi editat la sfarsit unde va fi atasata dovada plătii, si fiecare sumă primită cu datele persoanelor care au contribuit evident dacă acestea sunt de acord cu un astfel acțiune.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

HAIDETI SĂ FIM UNIȚI !

Magazinul Românesc din Terni și comunitatea românilor de acolo au reusit să strângă din donații  circa 1000 euro, (revenim cu suma exactă).

Rămân circa 1700 euro diferență

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030