Pro integrare

Republica Moldova – Dodon, rusofilul a primit respectul cuvenit de la Maia Sandu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Semnal puternic împotriva trădătorilor de patrie și a rusofililor corupți din Republica Moldova pe care îl dă Maia Sandu! 

Rusofilul Igor Dodon a primit în sfârșit respectul cuvenit din partea Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

Acesta a rămas în așteptarea predării mandatului de președinte către Maia Sandu la fel cum au fost lăsați frații noștrii de peste Prut de către Președenția Republicii Moldova în ultimii ani cu el la putere! Singur!

Maia Sandu a sosit după mai multe momente la sediul Președenției Republicii Moldova, unde Igor Dodon, după 4 ani de Președenție a plecat în 5 minute sub escortă militară de teama cetățenilor furioși care așteptau afară. Maia Sandu a deschis porțile instituției după 4 ani în care accesul cetățenilor a fost interzis.

Maia Sandu nu are nevoie să preia nimic de la rusofilul trădător de patrie Igor Dodon, Maia Sandu a primit mandatul de Președinte al Republicii Moldova direct de la cetățeni!

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ne folosim de această ocazie pentru a mulțumi fraților noștrii de peste Prut în privința mobilizării excepționale de care au dat dovadă la scrutinul pentru alegerile Prezidențiale și să o felicităm pe Maia Sandu pentru câștigarea alegerilor.

În sfârșit, Republica Moldova are un Președinte, curajos, pro popor, nu cere nimeni Republicii Moldova să aibă acțiuni Pro sau Contra altor state, dar este IMPERATIV ca la conducerea țării să fie o persoană patriotă, care iubește cetățenii Republicii Moldova și istoria acesteia!

Diana Crudu scrie

Nasol moment…
Mișto colivă…
Câteva lecții pe care ar trebui să le învețe politicienii!
Poți prosti o parte din țară tot timpul, dar toată țara tot timpul, e imposibil! În era facebook nu te mai ajută nici o zoiniță de televiziune să te menții la putere. Oamenii sunt tare săraci și necăjiți, dar nu sunt și proști. Bădărănismul, datul în bot, strânsul prin colțuri, face mult rău unui politician, chiar dacă unora li se pare amuzant!
Cât de greu nu le va fi viitorilor conducători de instituții de stat, dacă vor fi sinceri, muncitori și corecți și vor face cât de cât ordine în țară, iar asta se va reflecta în creșterea nivelului de trai, vor intra în istorie!
Nimeni nu se așteaptă la minuni peste noapte. Oamenii sunt conștienți că ceea ce s-a distrus în 30 de ani nu poate fi reparat în câteva luni, dar de făcut treabă oricum trebuie de început.
Le dorim sănătate și multă putere de muncă!

Felicitări Diana Crudu, Felicitări Maia Sandu, Felicitări Moldova!

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...