Pro integrare

Rise Project – Cumpănașu încearcă să convingă o minoră să facă sex cu el și soția lui

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cum am prezentat în articolul scris  la sfârșitul anului 2020, împreună cu Butnariu Larisa, articol care mai apoi a dat naștere altor zeci de articole la nivel național în România, prezentăm în cele ce urmează un filmuleț intrat în posesia celor de la Rise Project care spune totul despre activitățile familiei Cumpănașu. Comunitatea Diaspora.Ro a alerat autoritățile din România încă din luna decembrie 2020 asupra pericolului la care sunt expusi minorii din România prin “cârdășia”  cu acest personaj macabru, la care am primit un răspuns privind începerea urmăririi penale ale personajului sus menționat!

raspuns petitie

UPDATE – Sursa podul.ro

Parchetul Sectorului 4 a confirmat miercuri, 6 ianuarie, că a demarat un dosar penal in rem în cazul înregistrărilor de pe TikTok-ul perversului Alexandru Cumpănașu. 

Redăm comunicatul complet al procurorilor:

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat la data de 06.01.2021 un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare, faptă prevăzută de art. 369 Cod penal, urmărirea penală fiind începută in rem.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

În fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secției 16 Poliție, prin mesajele transmise a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.

[FOTO – VIDEO – AUDIO] România normală – Alexandru Cumpănașu – fantezii cu minori

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...