Pro integrare

România – De ce este USR PLUS un partid bolșevic, așa cum a fost numit recent de Mihaela Miroiu?

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De ce este USR PLUS un partid bolșevic, așa cum a fost numit recent de Mihaela Miroiu? E adevărat că eu l-am numit așa ceva mai devreme, dar la acel moment eram o ciudățenie, în corul general de triumfaliști, cuceritori ai viitorului țării.

Acum doi ani, chiar pe vremea aceasta, am spus că Clotilde Armand minte electoratul cu nerușinare, pentru că candidează la europarlamentare doar din oportunism și un loc călduț un an de zile, luând cu nesimțire locul altcuiva care merita în mod cert mult mai mult să fie acolo, ținta ei fiind Primăria Sector 1. Doi ani mai târziu se vede că am avut dreptate. La acel moment, am fost ostracizată și ulterior marginalizată în USR pentru că am îndrăznit să spun adevărul și să arat ce oameni și ce tactici prevalează în USR. Cei fără scrupule. Am văzut și echipa de consilieri ai Clotildei pentru Primărie și este plină de incompetenți, niște nulități submisive și lingușitoare. Nu are decât un singur om care știe administrație locală, în rest doar servitori și servitoare, fără competențe profesionale clare și reale. Una dintre nulități este promovată de unul dintre băieții de casă al lui Clotilde ca lider feminin, fiind trimisă prin Fundația Naumann la academia ALDE EUROPE. Efectiv îți vine să vomiți de atâta impostură și tupeu și când vezi cum niște instituții străine onorabile sunt duse în eroare de niște bolșevici locali, asta dacă nu există o anumită complicitate.

Trebuie să înțelegeți că degeaba îl înjură toată lumea pe Dan Barna: el este doar interfața, marioneta unui grup mult mai lipsit de scrupule din culise, care îl direcționează. Creierele care iau aceste decizii de strategie a partidului sunt altele. Spuneam acum un an pe pagina mea că acest grup a încercat din răsputeri sabotarea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria București, pentru că îl doreau pe fratele lor, Vlad Voiculescu. Astăzi, VV și Claudiu Năsui nu se mai feresc să afișeze simbioza care există în cuget și simțiri. Grupul este coordonat de același mastermind, care l-a manipulat inclusiv pe Dacian Cioloș și o face în continuare. Din motive care îmi scape, Cioloș este extrem de ușor de manipulat.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Încă de acum un an, echipa numită Barna a primit direcția de urmat: eliminarea tuturor ”progresiștilor”, vocalilor, avertizorilor și liderilor organici, potențiali, adică cei care strângeau fără autobuze și promovarea grupurilor din partid, atenție, follower-i și influență internă și externă. Acum doar se execută acel plan. Obiectivul final al planului este ca doar fidelii lor, executanții, să ajungă în funcții publice și în guvern. De ce? Pentru că visul umed al lui Cristi Ghinea a fost întotdeauna un partid bolșevic, cu o elită în frunte, care să direcționeze turmele de animale. Au reușit.

Acum, întrebările:
1) mai poate fi salvat USR?
2) mai poate fi votat USR PLUS?
3) vreți să aflați detalii despre cei care ocupă sau vor ocupa funcții publice?
4) facem scrisori la ALDE Europe să le explicăm mizeria pe care o girează?

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...