Roma – Un Polițist obliga o adolescentă de doar 15 ani să practice prostituția

Un polițist a cunoscut victima, o fată de doar 15 ani, pe o rețea de socializare. După o scurtă frecventare între cei doi, acesta a trecut la santaj. O amenința pe tânără xu divulgarea unui video, cel mai probabil un video porno pe care acesta îl deținea pentru a o face pe tânără să accepte prostituția.
Tânăra era frecvent dusă în localurile care practică “schimbul de partener” din capitala Italiei.
Cum a fost posibil un asemenea lucru? Prin simplul fapt că tânăra era condusă la acest local de către un Polițist care deseori se prezenta îmbrăcat în Polițist.
Tatăl fetei a fost cel care a descoperit tot când în telefonul fetei a descoperit mai multe poze și materiale video în care tânăra practica sexul în grup sau cu diverși bărbați.
Pusă în fața probelor aceasta a recunoscut că este forțată de către Polițistul în cauză la asemenea lucruri, fapt ce a dus la arestarea lui.
Pentru a începe o altă viață, familia a decis să părăsească Italia și să se mute în Germania.
Între timp polițistul își așteaptă condamnarea care cu siguranță nu va fi una mică ținând cont de gravitatea faptelor sale și de faptul că acesta s-a folosit de uniforma de Polițist pentru a săvârși faptele. În același timp, pe numele polițistului a mai apărut mărturia similară a unei tinere de 18 ani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: