Româncă înfiată în Italia, ucisă și arsă de o alta româncă înfiată și prietenul ei italian

O tânără de 25 de ani, Nicoletta Indelicato, a fost ucisă în provincia Trapani, iar corpul ei a fost apoi ars. Un bărbat și o femeie au fost arestați pentru uciderea și suprimarea corpului: amândoi și-au mărturisit fapta. Atât fata ucisă, cât și ucigașa ei, o tânără de 29 de ani, sunt de origine română, fiind înfiate de familii siciliene.
[cosmin]
Cei doi ucigași sunt Margareta Buffa, de 29 de ani, și prietenului ei, Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, ambii trăind în Marsala.
Nicoletta Indelicato a dispărut în noaptea dintre sâmbătă 16 și duminică 17 martie 2019: tânăra a ieșit cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții alarmați au avertizat poliția. Chiar și primarul din Marsala, Alberto Di Girolamo, a denunțat dispariția tinerei femei, făcând apel la cetățenii din localitate care cunosc un cât de mic detaliu să aducă informații utile.
Investigațiile au dus imediat la o pistă spre Margareta Buffa. În după-amiaza zilei de marți, 19 martie, prietenul victimei a fost reținut împreună cu Bonetta. În timpul interogatoriilor anchetatorilor, cei doi s-ar fi confruntat în repetate rânduri cu declarații contradictorii. În noaptea de marți, 19 și miercuri, 20 martie, Buffa și Bonetta au mărturisit uciderea Nicoletei.
Carabinierii au găsit cadavrul într-o zonă rurală din Marsala, Sant’Onofrio.
Cei doi arestați au spus anchetatorilor că au ucis-o pe fata și apoi au i-au dat foc. Acum sunt acuzați de uciderea și suprimarea unui cadavru.
Bonetta este acum în închisoarea San Giuliano din Trapani, în timp ce Buffa este reținută în penitenciarul Pagliarelli din Palermo.
Indelicato și Buffa fuseseră prietene de mai mulți ani. Ambele erau de origine română și ambele au fost adoptate de familii siciliene. Potrivit constatărilor, în ultima perioadă au existat tensiuni între cele două.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More