Români întorși din vacanțele petrecute pe teritoriul Italiei unde rămăseseră blocați din cauza zonei roșii, sechestrați de peste 5 ore in Otopeni

[UPDATE] Dupa intervenția Digi24, coincidență sau nu, aceste persoane au fost conduse catre zona de carantină printre care si un copilaș de câteva luni.

Mai multe persoane care se aflau în vacanta in Italia la momentul la care a fost declarată toată italia “zonă rosie”, au ajuns astăzi într-un final pe aeroportul Otopeni după o cursă aeriană prin Franța.
Desi acestia au calatorit in avion la comun cu ceilalti pasageri,doar ei,cei care au venit din Italia au fost opriti la aeroport pentru control amanuntit.Persoanele au fost informate ca abia maine li se va face testul pentru Covid-19.
Aceștia, la momentul în care scriu aceste rânduri (20:44) ora României, se află închiși într-o încăpere din aeroportul Otopeni de mai bine de 5 ore.Nu ii bagă nimeni in seamă,au primit cate un pahar cu apa (la cerere) si nu primesc prea multe informatii din partea autorităților.
Încercăm să luăm legătura cu autoritățile pentru a cere o reacție din partea acestora.
Măsurile există, organizarea lasă de dorit, să nu mai spunem despre felul in care sunt tratați cetățenii Români în aceste situații!
Comunitatea Diaspora.Ro, împreună cu Voluntari in Europa, au trimis ieri o scrisoare deschisă către Guvern, Parlament, Senat, pe aceastå problematică, raspunsurile lor încă nu au sosit!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More