Pro integrare

România – 10 Iulie a avut loc inaugurarea muzeului Veteranilor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Pregătiri pentru inaugurarea Muzeului Veteranilor

Sâmbătă, 10 iulie 2021, o parte din marea familie AMVVD s-a reunit și a dat o mână de ajutor la amenajarea și pregatirea suprafeței de organizare a Muzeului Veteranilor.
Încă de la ivirea zorilor, cei prezenți s-au organizat pe echipe de lucru și și-au preluat sarcinile: cei cu trimere, care s-au ocupat de vegetația crescută în curtea centrului, echipa celor care au finalizat lucrările de reabilitare ale acoperișului afectat de vijelie, precum și cei care s-au ocupat de montarea și ancorarea corturilor și panourile folosite in expoziția de la Muzeul Veteranilor.
Cu această ocazie, s-a schițat și proiectul de amenajare și organizare al exponatelor, precum și stabilirea traseelor pentru vizitatori.
La această activitate, care s-a desfășurat cu mare plăcere din partea celor veniți, au fost prezenți membri din București, sucursala Târgoviște, sucursala Prahova, sucursala Câmpulung, sucursala Argeș, precum și reprezentanți ai Primăriei Aninoasa și ai Primăriei Târgoviște.
Pe-această cale dorim să mulțumim celor care înțeleg importanța acestui proiect atât de valoros și doresc să facă parte din povestea creării lui.
Vă reamintim că pe data de 24 iulie 2021 va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, judetul Dâmbovița.
Evenimentul va fi unul pe măsura așteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici. Ziua va fi marcată de un spectacol aviatic cu elicoptere și parașutiști, precum și de un activant și interactiv concurs de airsoft pentru copii.
La Muzeul Veteranilor veți putea viziona arme, uniforme, tehnică militară, fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operații.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!
🇷🇴 Împreună, alături de veterani! 🇷🇴

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...