Pro integrare

România – 400.000 Lei a costat protecția lui Cumpănașu oferită din partea lui Fifor, ministrul de interne la vremea respectivă

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Detalii mai puțin cunoscute ies acum la iveală, la aproape 2 ani de la odiosul caz de crimă. Aceste detalii au intrat acum în atenția corpului de control al ministrului de Interne, declanșând o anchetă în urma unui raport din august 2020. Potrivit acelui raport al Curții de Conturi, s-a stabilit că protejarea lui Alexandru Cumpănașu a costat Jandarmeria Română nu mai puțin de 400.000 de lei.

Cel care a decis crearea unui dispozitiv de protecție pentru Alexandru Cumpănașu este Mihai Fifor, ministru de Interne din partea PSD la acea vreme. Acesta a decis că ”profu’ online” are nevoie de protecție în urma unor amenințări, deși nu a existat nici un demers legal în acest sens.

Cumpănașu a fost protejat de o gardă de corp din cadrul brigăzii speciale de intervenție. Probabil ca să aibă parte de o protecție sporită, acestuia i s-a pus la dispoziție și un autoturism de lux marca Volkswagen Toureg pentru a se putea deplasa în siguranță în caz că ar fi fost urmărit. ”Profu’ online” a menționat la acea vreme că a primit amenințări însă procurori afirmă faptul că nu există nici un dosar penal în acest sens, astfel, protecția sa ar fi fost una nejustificată.

Referitor la acest pericol ”iminent” la adresa lui Cumpănașu, singurele mențiuni apărute în acte oficiale sunt amenințările apărute într-un memoriu depus de el la DIICOT, însă aceste mențiuni nu deservesc drept plângere penală. Astfel, fostul candidat la alegerile prezidențiale a fost singura persoană care în anul 2019 a beneficiat de o astfel de protecție.

Antonel Tanase, deputat PNL Bucuresti aduxe lămuriri privind mai multe aspecte din mafia PSD.

“Recunosc că pe mine Cumpănașu m-a intrigat. Este curios să vezi un individ de 40 de ani făcând spume pe rețelele de socializare și pozând în salvatorul României, când la mijloc nu există niciun fel de substanță, cultură, integritate sau decență. Este chiar amuzant să observi cum acest Casanova de Berceni se dă în stambă fără nicio urmă de simț al ridicolului, simț care este, până la urmă, hârtia de turnesol pentru inteligență.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

M-a intrigat să văd cum această căpușă escaladează relații cu politicieni și obține finanțări din bani publici pentru furt de proprietate intelectuală, m-a intrigat să descopăr că a reușit să obțină protecție din partea autorităților când a candidat la președinție, mai precis cum domnul Fifor a aprobat o factură de 400.000 de lei pentru apărarea unui nimeni de nimic.

Mă intrigă impostura, recunosc, dar este un sentiment amar combinat cu uimirea că genul ăsta de individ, cu un parcurs profesional care ar face invidios orice șarlatan de meserie, prostește nu doar autorități ale Statului, ci și oameni care au atâta nevoie de un erou încât îl confundă cu un măscărici de duzină.

Curiozitatea și nedumerirea mi s-au transformat, totuși, brusc în silă atunci când l-am auzit pe Henry al VIII-lea de Micro III cum încearcă să seducă minore pe net, noaptea, în parcări.
Este halucinantă libidinoșenia patologică a acestui individ de 40 de ani cu studii medii și orgoliu de conducător mondial, care e în stare să spună fără jenă “te iubesc” copilelor de 14 ani.

Situația se prezintă cu atât mai tristă și mai bizară cu cât Casanova are, la rândul lui, familie și copii, ceea ce te face să te întrebi dacă nu cumva suferă de o boală psihică. Am eliminat rapid această ipoteză, presupunând că omul este doar un escroc abil care știe să profite la maximum de vulnerabilitatea copiilor, servindu-le discursuri menite să panseze lipsuri dureroase. Acest combinator are un fler extraordinar să se muleze pe persoane sau situații critice, unde este nevoie de ajutor.

Când mă uit la Cumpănașu văd o eroare care a trecut ani buni drept un personaj de succes.
Când mă uit la Cumpănașu văd, din păcate, și profesori netalentați, prost plătiți sau dezinteresați. Sigur, nu generalizez, dar adevărul este că sistemul de învățământ este populat cu mulți oameni care nu vor să fie la catedră, ci fac compromisuri de la catedră. Când mă uit la Cumpănașu îmi dau seama că reforma învățământului trebuie să fie făcută azi. Când mă uit la Cumpănașu văd manuale plictisitoare, greșite, încărcate și absurde.
Singurul lucru care ne rămâne de făcut este să găsim cât mai curând o soluție. Noi, societatea, dar mai ales noi, oamenii politici.

Pentru că, de fapt, ce simbolizează cu adevărat acest mitoman cu veleități de prădător sexual este nevoia acută de educație în România”.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...