România a devenit fabrică de fake news – Cîțu trimite informații false la C.E., Germania, Israel și SUA

Sursa foto Catavencii

După demonstrația de forță a Prim-ministrului Florin Cîțu care practic nu a ținut cont de Coaliția ce l-a numit la conducerea Guvernului, acesta a decis remanierea Ministrului de Justiție, fapt ce a dus la o rupere în Coaliția de Guvernare.
Conducerea USR PLUS a decis că vor folosi orice mijloace necesare pentru demiterea lui Cîțu, prin urmare aceștia au semnat moțiunea de cenzură a celor din AUR.
Asocierea celor din USR PLUS cu AUR în vederea destituirii lui Florin Cîțu a creat numerose discuții și s-a ajuns chiar la producerea de Fake-news din partea Guvernului care a transmis mai multor parteneri faptul că USR PLUS dorește o majoritate parlamentară alături de AUR, nimic mai fals!
Cîțu, deși a pierdut încrederea și sustinerea celor care l-au pus în funcția de Prim-ministru ține de scaun și cu dinții, acest lucru în contextul în care datorită luna aceasta PNL își votează Președintele, cu siguranță Cîțu va face tot posibilul să reziste în funcția de Prim-ministru până la data votului.
Din 3 decizii, Guvernul României a adus grave prejudicii cetatenilor români. A liberalizat prețurile la energie, abuziv a decis demararea proiectului Anghel Saligny, cu toate că NU există o legislație care să protejeze sumele puse la dispoziție și ca triunghiul deciziilor să fie complet acesta a și rupt Coaliția de Guvernare.
Alexandru Muraru, consilierul premierului Florin Cîțu pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei, a anunțat, duminică, într-un comunicat că a informat oficial Comisia Europeană și guvernele din SUA, Israel și Germania despre planul USR PLUS “de a crea o nouă majoritate parlamentară” cu AUR, pe care îl caracterizează drept un “partid extremist, antisemit”. Practic acesta a trimis informații false din poziția pe care o ocupă!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: