Pro integrare

România: Actorul de duminică George Simion, se ceartă cu un vameș, sunt deputat vreau să intru în Moldova

George Simion face abuz de putere și de noul său "statut", la granita cu Republica Moldova pentru ca nu este lasat sa intre in tara. Simion s-a dus totuși la graniță în condițiile în care știe că are interdicție până în anul 2023 să intre pe teritoriul Republicii Moldova, iar dacă chiar dorea să facă altceva decât o piesă de teatru, se putea adresa Guvernului Republicii Moldova pe cale diplomatică.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

G. Simion a încercat să intre cu mașina în Republica Moldova pe la Vama Leuseni susținând că dorește să participe la înmormântarea scriitorului Nicolae Dabija care din păcate a decedat vineri, in urma infectiei cu Covid-19.

Evident lui George Simion i s-a adus la cunoștință faptul că are interdicție de a intra pe teritoriul Republicii, reacția lui Simion a fost demnă de jocul “Balena Baliverna din AUR” a început să facă scandal, transmițând în același timp pe Facebook. Simion a ignorat solicitarea politicoasă a grănicerului de a nu mai filma.
Eu sunt demnitar al statului roman si astept consiliere de la Ministerul de Externe ca am pasaport dimplomatic. Acum sunt parlamentar, nu am incalcat nicio lege. Sa faceti apel de la Presedintia Moldovei, la Parlamentul Moldovei sa mi sa permita accesul”, s-a rastit Simion.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

„Conform datelor din calculator nu puteti intra pana in 2023”, a raspuns politicos granicerul moldovean.

„Asa ceva este inadmisibil. Sunt demnitar al statului roman, nu admit aceasta interdictie. Raman aici in vama pana mi se permite intrarea”, a insistat Simion.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...