România: Adjud, mai mulți consilieri donează propriile terenuri Primăriei, pentru a se construi drumuri de acces, PSD ul se împotrivește!

Ieri a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Adjud, ședință în care, printre alte puncte de pe ordinea de zi, s-a discutat și despre preluarea prin donație directă de către Consiliul Local a unor terenuri cu destinația “drum de acces”, aflate în intravilanul Municipiului Adjud.
Dorel Lazăr este unul dintre proprietarii care au semnat actul de donație, în speranța că Primaria va accepta și, în timp, va crea cetățenilor din acele zone condiții decente, cum ar trebui sa aibă fiecare cetățean din România. Pe timpul administratiei PSD, proiectul de donație a fost refuzat de către consilierii majorității PSD de atunci iar acum, după 2 ani de așteptare, consilierii PSD s-au abtinut de la vot,(probabil construcția drumurilor nu este un proiect al. acestui partid) în condițiile în care se știa faptul că proiectul are nevoie de 13 voturi ca să treaca, iar PNL, cu 12 consilieri, nu aveau cum sa treaca acest proiect.
Constat cu surprindere ca, desi PSD Adjud vrea sa para ca s-a reformat, metodele au ramas aceleasi si nu sunt deloc in interesul cetateanului, ci sunt in interesul luptei lor cu PNL-ul. Domnilor consilieri PSD, in lupta dumneavoastra politica uitati de noi, de cetatenii acestui municipiu. Sa va fie rusine pentru faptul ca astazi ati fost din nou impotriva dezvoltarii, dezvoltare pe care oricum o asteptam de 20 de ani fara succes, spune Dorel Lazăr pe pagina sa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: