Pro integrare

România – Alexandru Cumpănașu, candidatul de carton al PSD instigă la violență asupra unor persoane cărora le publică datele personale

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ipocrizia din România nu mai este un secret, ea circulă sau stagnează în cantități industriale în „materia cenusie” a unor personaje care s-au făcut remarcate prin suferința celorlalți sau prin acapararea de contracte pe sistem PSD! Alexandru Cumpănașu, cel care urla deunăzi în piață alături de câteva persoane „împotriva clanurilor” cu toate că el însuși este parte a unuia a trecut la amenințarea unor persoane care au avut curajul să îi publice nemerniciile și minciunile.

Acesta, într-o postare făcută acum câteva ore pe Facebook, publică datele, alături de conturile personale ale acestora instingand totodată la reacții si injurii.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Pe această cale și NOI comunitatea Diaspora.ro am decis să NU stăm cu mâna în sân și să ne alătură sutelor de persoane care au depus deja o sesizare penală împotriva acestui personaj cu precădere în privința acestor practici de instigare și sau publicare a unor date care duc la identificarea persoanelor astfel încât acestea să aibă de suferit!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...