România – Autoritățile Române – merită citit

[UPDATE] 13:02 Consilierii de Stat ai Președintelui au luat ACT și au dat curs solicitarilor noastre.

 

[UPDATE] 10:54
Împreună cu Voluntari in Europa, am contactat biroul Președintelui România, care au luat foarte in serios aspectele aduse la cunoștință de către noi iar aceștia au promis că se ocupă cu urgență si seriozitate maximă!

Zilele trecute, comunitatea Diaspora.Ro, s-a ocupat de problemele mai multor Români care se aflau pe teritoriul Italiei, ei fiind in concediu proveniți din România, dexi6nu vorbim despre cetățeni România cu reședința in Italia.
Am sunat peste tot, atât din Italia, Londra cât și din România, pentru a găsi o soluție la această problemă.
Negăsind o soluție fiabilă, aceste persoane au decis să se întoarcă în țară pe ruta Italia – Franța – România, totul a fost făcut transparent, autoritățile fiind anunțate de acest traseu și de locul de proveniență al acestor persoane, ieri in jurul orelor 16:00 aceștia au aterizat pe Otopeni, 9 persoane plus un copilaș, au fost închiși aproape 5 ore într-o încăpere pe aeroportul Otopeni, fără apă, etc, după intervenția digi24 aceștia au fost duși într-un centru de izolare/carantină.
Aici apare problema, aceste persoane, cu toate că au făcut totul transparent, au stat totusi mai multe ore într-o aeronavă in care se flau 90 de suflete. Restul persoanelor au fost lăsate sa se ducă liniștiți acasă, nu s-a luat nici-un fel de măsură, iar la TV apar tot mai multe personaje fluturând fel și fel de măsuri luate pentru a stopa răspândirea coronavirus.
In aceste momente pregătim și o scrisoare adresate MAI pe această temă.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More