Pro integrare

România: București – Sectorul 6 – Corupția luată în vizor

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primarul sectorului 6 lămurește problema privind petițiile scrise de către cetățenii sectorului 6 pentru primărie și care nu ajungeau. Din declarațiile Primarului Ciprian Ciucu reiese faptul că anumiți angajați ai primăriei în loc să redirecționeze petițiile în interiorul instituției le trimiteau exact acelora împotriva cărora erau îndreptate!

Ciprian Ciucu;

Azi dau un mesaj

Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus sa verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie direcționate către poliția locală si alte instituții abilitate, erau direcționate către… firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă.

Sectorul 6 nu este sat fără câini. Nu știu cât mai pot repara din ceea ce a fost deja distrus, voi încerca, dar nu va fi și mai mult distrus în mandatul meu.

Nu mă opun dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să țină cont și de interesul public si de legi. Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem in țara asta este să respectăm și să aplicăm legea.

Dați mai departe ca să se știe! Repet, Sectorul 6 nu mai este sat fără câini.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...