Pro integrare

România – București – termenii calendaristici pentru finalizarea lucrărilor la rețeaua de termoficare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Încă un update: Termoenergetica spune că termenele in care dă drumul la apă caldă sunt următoarele: pentru Drumul Taberei – termen de rezolvare 20.10, ora 24, pentru Militari, 21.10, ora 9, pentru Răzoare 20.10, ora 16 și pentru Apusului 23.10, ora 17. Ideea e ca in general nu respecta termenele și le prelungesc.

Interesant e ca majoritatea lucrărilor pe Militari le-au băgat la avarii, deși e clar ca e lucrare programată, au contract ferm… Dar asta e o alta găselnița a lor ca să mascheze ca au început târziu aceste lucrări cu terții.

Update: nu știe nimeni un termen de finalizare real pentru că nu este asumat un asfel de termen. Normal ar fi fost să fie finalizate lucrările pana la termenul legal de la care trebuie livrată caldura, 5 zile consecutive cu temperaturi sub 10°C. In realitate cei de la Termoenergetica sunt disperați pentru că s-au apucat foarte târziu (din cauza deciziilor politice/ campanie) si sunt depășiți de volumul lucrărilor. Ceea ce comunică Termoenergetica pe acele tabele cu termene de punere in funcțiune e praf in ochi.

Despre apă caldă în Militari, Sectorul 6. Despre lipsa ei…

Deși au avut toată vara la dispoziție, Firea/Mutu/PSD au decis să amâne trei lucrări importante până după alegeri.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Astfel, sunt trei lucrări mari, la magistrale din rețeaua primară (nu la simple conducte), acum începute. Una în Militari, la Apusului, alta pe Moinesti. Ambele blochează agentult termic care vine din CET Vest și Vest Energo! Aici este marea problemă. Mai este o lucrare deschisă tot în urmă cu 3 săptămâni la Răzoare, care blochează apă caldă din partea cealaltă a orașului.

Gravitatea blocajului provine de la cele două lucrări din Militari, mai ales cea de pe Moinesti. Pe Moinesti este o lucrare comuna… LOT-ul de la Termoenergetica și firma privată ACVATOT.

Iar lucrările cu terții de pe Moinesti se știau de mult timp: special nu s-a intervenit înainte si un timpul campaniei… să nu se deranjeze populația, deși vara e mai ușor de suportat lipsa apei calde.

Deci, cu decizii politicianiste, au “obiective” atinse acum: reglare “obligații” din trecut și sabotaj acum… Nu ai cum să nu încerci o previzionare sau un management… sunt totuși 2 săptămâni de când nu e apa caldă!

Nicușor Dan nici măcar nu și-a preluat mandatul si se sparg în capul lui. În cel mai clasic stil iresponsabil al lui Firea!

Sursa Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...