Pro integrare

România – Carantină Flora – i-a decedat tatăl, el nu vrea să ceară părăsirea carantinei pentru a merge la înmormantare din teama că ar pune în pericol familia

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.


În Constanța, s-a înregistrat decesul 152 din Romania. Este vorba despre un caz personal pentru noi, cei din comunitatea Diaspora.Ro, încât este vorba despre tatăl finului unuia dintre noi.
Decesul a avut loc ieri, la spitalul de boli infecțioase din Constanța. Andrei , șofer de TIR s-a întors de curând din Germania din cauza încetării contractului de muncă si a fost plasat in carantină instituționalizată.
Astăzi am avut o discuție cu Andrei , în care i-am propus să ne îndreptăm atenția către toate instituțiile statului pentru a cere în numele acestuia părăsirea carantinei, astfel încât să poată merge la înmormantarea tatălui său, dar acesta ne-a surprins cu cel mai obiectiv răspuns.
“Oricât ar fi de greu, sunt în carantină cu un motiv. Dacă autoritățile au dreptate și risc sănătatea familiei? Dacă sunt pozitiv și îi pun pe toți în pericol?
Oricât de greu îmi este și oricât de grea pare pare carantina, singura soluție este să fim responsabili.”
Este IMPERATIV să nu punem în pericol pe nimeni, fie că îi cunoaștem sau nu, să nu ieșim din case dacă nu este cu adevărat urgent, sa nu abuzăm și să nu ieșim la cumpărături mai des decât ieșeam înaintea acestui dezastru mondial, doar din dragul de a părăsi domiciliul folosind acest argument, sau inventând altele. Organele statului trebuie respectate mai mult ca niciodată iar regulile decise de către Guvern în aceste clipe grele pentru omenire, trebuie să fie văzute ca un lucru bun pentru noi toți.
Tatăl lui Andrei, a fost internat la spitalul din Constanța pentru alte probleme, apoi confirmat pozitiv Coronavirus.

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl tău, Andrei! Suntem alături de tine și îți mulțumim pentru responsabilitatea de care dai dovadă în aceste clipe grele.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...