Pro integrare

România – Carantină – persoană cu o temperatura de 38.5 îngrămădit printre cele 80 de persoane de ieri

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Românii care ajung în țară , proveniți dintr-o țară declarată zonă roșie de către Guvernul României, după cum bine știm sunt redirecționați către locurile unde își vor petrece cele 14 zile de carantină institutionalizată.
Ieri , 07/05/2020 peste 80 de persoane au fost îngramădite de către autorități într-un autobuz cu o capacitate de 52 de locuri. Printre aceștia se afla și un domn, care la măsurarea temperaturii,avea o temperatură de 38.5. Deși acesta a fost trecut pe o listă specială privind starea sa de sănătate, organizatorii au luat decizia de a-l transporta pe acesta pană la Lugoj, inițial cu acelasi autobuz in care, cum vă spuneam oamenii au fost pur și simplu îndesați.Din Timișoara au schimbat mijlocul de transport, cu direcția Lugoj. (după cum reiese din declarațiile mai multor persoane în exclusivitate pentru comunitatea Diaspora.ro).

Nu contestă nimeni că aceasta temperatură ar fi putut survenii în urma expunerii la  temperaturile scăzute datorită condițiile în care sunt ținuți în acel cort sau în afara lui din apropierea zonei de frontieră, dar cu siguranță nu acestea sunt dispozițiile în aceste cazuri, atât pentru persoana în cauză ,despre care  persoanele care l-au cunoscut au declarat că este vorba despre un om educat  și cu bun simț cât și pentru cei din jur.
Cei care au ajuns la Lugoj în centru de carantină, care se desfășoara la Hotelul Timiș au doar cuvinte de laudă despre comportamentul profesional cu care au fost primiți spre deosebire de alte unități hoteliere care se comportă cu persoanele din carantină într-un mod degradant.

În acest sens comunitatea Diaspora.Ro a trimis o sesizare la M.A.I. și D.S.P. din partea cărora așteptăm un răspuns și vom reveni cu punctul de vedere al acestora.
Situația nu este prima de acest gen. Cu ceva timp în urmă, comunitatea diaspor.ro atrăgea atenția asupra faptului că, deși anunțate organele competente, 9 cetățeni români care intrau în țară proveniți din Italia pe ruta ITALIA – FRANTA – ROMÂNIA.Deși s-au aflat la bordul unei aeronave,restul pasagerilor nu au fost anunțați sau verificați cu privire la faptul că au călătorit pe ruta Franța Romania alături de 9 persoane provenite dintr-o zonă cu grad mare de risc COVID-19.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Se face o mare propagandă in ceea ce priveste decizia CCR, prin care aceștia decid că amenzile (peste 290.000) emise de către autorități sunt ilegale.Cele mai grave abateri le regăsim exact în rândul deciziilor luate de către cei care sunt plățiți să prevină.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...