România: Ceata de haiduci AUR la protestul Pro Democrație cu tabloul lui Ceaușescu

La eveniment au participat câteva zeci de persoane, (o anumită televiziune din România a încercat cu toate forțele să dea impresia că acest eveniment este unul spontan unde participă mii de persoane), având steaguri şi vuvuzele, nelipsind însă tabloul lui Nicolae Ceaușescu, fiind scandate lozinci precum “Demisia!”, “Jos Guvernul!”, “Ruşine să vă fie!” sau “Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”.

Principala revendicare a protestatarilor este demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu din rațiuni democratice, toate acestea în timp ce protestatarii îl deplâng pe Nicolae Ceaușescu și vremurile de odinioară!

„Am venit astăzi, în faţa Ministerului Sănătăţii, pentru a spune stop batjocurii din ţara noastră. Ne-au condus toţi: PSD, PNL, USR. Sunt aceeaşi gaşcă care fură banii de la sănătate, care fură banii de la educaţie, care fură banii pentru autostrăzi, care ne omoară cu zile de 31 de ani. De ce nimeni nu a organizat un protest imediat după incendiu? Pentru că în România se iese la protest doar la comandă. Acum trei luni, acest ministru cerea demisii şi cerea măsuri de urgenţă. De o lună, este ministru, a luat urgent acele măsuri? Nu am văzut, după cum nu am văzut să fie contestat cel care supervizează toate achiziţiile din domeniul sănătăţii – Raed Arafat. (…) Or să ne omoare pe toţi, trebuie să ieşim în stradă, toţi românii. Vlad Voiculescu vrea să privatizeze ce a mai rămas de privatizat. La 24 de ore de la această tragedie, nu vedem nicio demisie. (…) Preşedintele acestei republici este plecat la schi”, a declarat liderul AUR, George Simion.

El a mai spus că protestatarii i-au adus o bicicletă ministrului Vlad Voiculescu, ca să plece cu ea acasă, protestatarii au pornit pornit apoi în marș spre sediul Guvernului după care urma să se deplaseaze la spitalul Matei Balș, pe drum ceata de comuniști, plictisiți și înfometați s-au răzgândit și s-au dus direct la spitalul Matei Balș!

Jandarmeria Capitalei a transmis sâmbătă un comunicat în legătură cu organizarea acestui protest în care atrage atenţia că, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă evenimentului, participanţii trebuie să manifesteze paşnic şi civilizat, sa respecte indicaţiile jandarmilor şi să se delimiteze de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violenţă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: