România : Celebrul hoț de grâu, Nicolae Badalau, a pierdut din start procesul împotriva revoluționarului Marian Ceaușescu

Marian Ceaușescu, celebrul protestatar care nu iartă niciun politician corupt și care nu se sfiește să le pună acestora întrebări dureros de directe (pentru ei), a câștigat încă din fașă procesul intentat de către celebrul hoț de grâu din timpul comunismului Nicolae Badalau, care cerea printre altele și daune morale în valoare de 100.000 Euro, atât de la Marian Ceaușescu cât și de la Malin Bot.

Marian Ceaușescu cât și Malin Bot au fost dați în judecată pentru că și-au permis să îl deranjeze pe Nicolae Badalau cerându-i acestuia explicații privind jignirile aduse poporului Român!

Nicolae Badalau s-a remarcat în spațiul public nu prin acțiuni menite să adaugă un plus în viață românilor, dimpotrivă, este același personaj care în nenumărate rânduri a jignit cetățenii români din afara granițelor aducând acuzații foarte grave prin discriminare.

Cariera politica a domnului Badalau nu putea cunoaște o asemenea evoluție fulminantă decât intr-un partid precum PSD unde, condiția obligatorie ca să fii respectat, este să fi ciordit măcar o dată în viață. Spilcuitul giugiuvean din zilele noastre s-a remarcat încă dinainte de 1989 când a fost condamnat pentru furtul a patru saci cu grâu … scriau nu de mult cei de la Barikada.ro

De atunci, cinstitul patriot a avut numai realizări demne de a intra în manualul de istorie al hoților care reprezintă interesele celor mulți și năpăstuiți. Printre marile sale înfăptuiri putem aminti ieșirea din vara anului 2018 când a cântat cu mult patos, alături de alți maneliști , ”Să vină diaspora, că noi ne pișăm pe ea”, sau declarația prin care s-a  împotrivit măririi numărului de deputați ai diasporei pe motiv că ”in afară de vreo 700.000, restul până la cinci milioane de români plecați afară sunt fetele alea de le duc ăștia la curvăsăreală”.

Ca nu cumva să uităm ce melteni au ajuns în fruntea țării, nea Culaie a recidivat și la ședința de audiere a miniștrilor propuși în Guvernul Orban II.

În debutul audierii lui Marcel Vela, ministru propus la Interne în Guvernul Orban 2, Niculae Bădălău a avut un dialog presărat de cuvinte vulgare cu Ion Mocioalca, deputat Pro România (ex-PSD).

„Ce, Mocioalca, îl vrei și pe asta? Du-te în p**a mea și arată-i! Du-te, bă, dracu! Tâmpitule!”, a urlat ´´Balalau´´ la colegul sau, Mocioalca, de parca l-ar fi prins la furat castraveti.

Marian Moroșanu Tivilic aka Marian Ceaușescu într-o postare pe rețelele de socializare anunță faptul că judecătorii Tribunalului București au considerat nefondata plângerea formulată de către cuplul Badalau și au decis respingerea acesteia!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: