Pro integrare

România – Constanța – Un bebeluș își face simțită prezența prin sirenele Poliției Eforie

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Poliția a fost mult atacată negativ în presă, faptele rele ale unor Polițiști imediat ies la iveală și stârneasc o adevărată furie al cetățenilor, dar puțin știu că Polițiștii nu au voie să iasă public și să povestească despre câte fapte bune au făcut sau cum au terminat o zi de muncă! Nu puține au fost zilele când aceștia nu aveau nici combustibil pentru autospeciale, dar presa nu a scris despre asta, s-au preferat propulsarea știrilor negative. (astea fac vizualizări multe din păcate).

Jandarmeria Constanța a fost mereu alături de cetățeni, din date verificate putem sa afirmăm faptul că această instituție situată în cartierul Palas – Constanța, a avut sute de acțiuni de sprijinire a cetățenilor din zonă și nu numai.

În această dimineața, Daniel, polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, din cadrul Jandarmeriei Constanța, se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Eforie.
Traficul era destul de aglomerat, cum se întâmplă de obicei în weekend, astfel că se circula în coloană.
Au observat că dintr-o mașină din spatele lor coboară un bărbat, speriat și agitat, care se îndrepta către ei.
-Vă rog din suflet să mă ajutați! Soția mea trebuie să nască și are dureri foarte mari. Deja a pierdut foarte mult lichid. Trebuie să ajungem cât mai repede la Constanța!
-În cazul acesta plecăm de urgență! Mergeți în spatele nostru și vă rog să vă calmați. Va fi bine, o să vedeți!

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Ambele mașini au plecat de urgență, către spitalul din Constanța.
Pe drum, Daniel, care se afla în dreapta, a anunțat spitalul că vor sosi în câteva minute! Femeia trebuia preluată imediat de către cadrele medicale.

Cei doi angajati M.A.I. au mai rămas timp de câteva minute alături de viitorul tată. Încă era puternic afectat de toată situația.
-Vă mulțumesc din inimă! Mi-a spus medicul acum câteva momente că, dacă mai întârziam 10 minute….

Cei doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție.

Vali și Daniel sunt încadrați amândoi din 2019 în MAI.

Astăzi, ați ajutat un suflet de om să pășească cu bine în această lume!
Aceasta este România Normală, onoare celor doi!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...