Ultimate magazine theme for WordPress.

România – Cornel Zainea – un ultim efort, avem nevoie de încă 900 de semnături

0 176

Nu lăsați Ciolanul fără Varză

Toată viața mi s-a spus că sunt Varză.

În generală, colegii ziceau că sunt VARZĂ, că nu sunt bun la fotbal. În timp, am compensat asta alergând mult.
În liceu, eram un elev cuminte cu note așa și-așa și nu chiuleam, deci… VARZĂ! Am reușit în a 12-a să spăl rușinea cu o primă absență la ora de Religie (așa s-a nimerit).
În adolescență eram prea timid, deci verdictul fetelor: VARZĂ! În facultate nu trebuia să-mi spună nimeni asta, eram înconjurat de olimpici la programare, așa că mă consideram eu însumi VARZĂ. Am tras tare să mă ridic la nivelul lor și să-mi iau licența pe bune și la timp.
Apoi am intrat la Bitdefender ca începător, adică am pornit tot de la level VARZĂ. Am avut șansa să lucrez cu oameni suuuper deștepți și cu mult bun simț, m-au ajutat toți să cresc.
A urmat politica. Bun. Aici VARZĂ clar, că nu știam să mă dau bine cu șefii, să pup pe ici, pe colo ca să rămân în funcție cu orice preț. “De ce-ai mai intrat în politică dacă nu știi să cedezi? VARZO!” Am auzit de multe ori asta, cu multiple variațiuni. Ultima: ”Cum, și-a dat demisia și din Parlament?! E VARZĂ!”

Unde vreau să ajung?

Nicolae Valeriu Ciolan va candida pentru a fi deputat independent de București. Eu încerc să strâng semnături ca să candidez la Ilfov. Tot independent. Așa cum Ilfovul înconjoară Bucureștiul, tot așa mi-ar sta și mie bine în campanie cu domnul CIOLAN.

Doar nu vreți să rămână CIOLANUL fără VARZĂ! Semnați, durează foarte puțin, iar campania va avea gust 🙂 Semnați și veți fi serviți!

Semneaza pentru Candidat independent Cornel Zainea

#ciolancuvarză

 

- Advertisement -

Comentarii
Loading...