Romanii din afara granitelor

România – cursele aeriene

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Guvernul României schimbă direcțiile din mers!!!

 

📌Începând cu data de 15 mai 2020, autoritãtile statului român au instituit, pe toatã suprafata României, starea de alertã.

Astfel, prin Hotãrârile Comitetului National pentru Situatii de Urgentã, se dispune prelungirea suspendãrii zborurilor, timp de 14 zile, începând cu data de 15.05.2020, ora 00:00, ora României, cãtre si dinspre urmãtoarele tãri:

❌Italia
❌Spania
❌Germania
❌Franța
❌Austria
❌Belgia
❌Elveția
❌SUA
❌Marea Britanie
❌Olanda
❌Turcia
❌Iran

În același timp, un număr semnificativ de ❌companii aeriene și-au sistat zborurile, din cauza mãsirilor impuse de alte state.

🛂Aceste măsuri sunt dispuse de autoritățile statului român și pot fi prelungite până la dispariția pericolului de contractatre a virusului Sars-CoV-2.

📺Pentru a afla când vor fi eliminate aceste restricții, vă rugăm să urmăriți comunicările oficiale ale instituțiilor statului.

📩Vă încurajăm să verificați corespondența electronică utilizată pentru achiziționarea biletelor, prin intermediul căreia compania aeriană vă poate transmite eventuale notificări cu privire la statusul zborului dumneavoastră.

🏨Mãsurile de carantinã si autoizolare aplicate la intrarea în tarã, precum si clasificarea zonelor le puteti consulta urmând link-ul https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19

🏡Nu uitați: cu cât vom fi mai riguroși în respectarea tuturor măsurilor de prevenție a infectării😷, cu atât vom putea să ne reluăm mai repede călătoriile!✈️

 

La ora la care scriem aceste rânduri Tarom, BlueAir si WizzAir confirmă reluarea zborurilor dinspre/către România spre/dinspre alte tări din Europa incepând cu data de 15.05.2020
Astfel, companiile aeriene mai sus menționate, au confirmat pasagerilor următoarele zboruri:

15.05.2020
Amsterdam-Otopeni –Tarom RO 362
Otopeni-Frankfurt – Tarom
Otopeni-Madrid – WizzAir
Otopeni-Doncaster – WizzAir
Eindhoven-Otopeni-WizzAir

17.05.2020
Otopeni-Amsterdam –Tarom
Otopeni-Eindhoven –WizzAir
Otopeni-Marseille –Tarom
Otopeni-Barcelona – WizzAir
Larnaca-Otopeni – BlueAir

Pasagerii sunt rugați ca inainte de a se prezenta la aeroport, să contacteze compania aeriană cu care urmează să călătorească.

Chiar dacă zborurile se vor relua, vă reamintim că multe restricții de călătorie pot rămâne în vigoare, iar la călătoria în anumite destinații sau la revenirea în țară este posibil ca măsura izolării să rămână în vigoare. Informați-vă înainte de fiecare călătorie asupra măsurilor care se impun pentru cei care călătoresc internațional.
Reglementări aeroportul Otopeni începând cu 15.05.2020

Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni a anuntat zilele acestea noile reguli de acces in aeroport. Aceste reguli sunt valabile cu incepere din 15 mai 2020. Se recomandă să veniți cu 3 ORE inainte de ora decolării pentru a putea îndeplini toate formalitățile.
Stația de autobuz și peronul de debarcare din autoturism sau taxi au fost mutate la distanță de clădirea aeroportului.

Dupa debarcare, nu se va intra direct in clădirea aeroportului, ci in niște corturi de triaj. Din momentul in care intrați in cort până in momentul in care veți ieși din clădirea aeroportului de destinație veți fi obligați să purtați mască de protecție (toate aeroporturile din Europa și nu numai, precum și aproape toate companiile aeriene obligă pasagerii să folosească mască de protecție atâta timp cât se află in aeroporturi și avioane).
Din corturile de așteptare se va pleca in grup organizat, insoțiți de angajații aeroportului spre birourile de check-in sau formalități securitate / control pașapoarte in funcție de ora fiecărei curse.

Direcția de Sănătate Publică va măsura temperatura pentru toți călătorii. Cei care au temperatură vor fi consultați separat de un medic care va lua o decizie cu privire la cei suspecți.
La CHECK-IN / CONTROL SECURITATE / CONTROL PASAPOARTE se va păastra distanța de 1 metru.

Autobuzele de transfer vor fi pline la nivelul de 50% din capacitate.
În zona de îmbarcare se va respecta distanțarea fizică de 1 metru. Debarcarea din avion va avea loc in ordinea rândului pe care stați – primul rând de langa ușă, apoi al doilea, treilea, etc

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030