România – de la votarea unei persoane decedate la alegerea unui primar pedofil

În Comuna Deveselu, din jud. OLT, oamenii și-au ales drept primar un candidat la alegerile locale, mort de 10 zile. “L-am ales că a fost om bun”, au zis. Au mers și la cimitir apoi și au aprins lumânări.

Sătenii din Comuna Ormeniș, jud. Brașov, nu au putut vota pentru că aveau cărțile de identitate oprite de patronul unui magazin din sat, pentru achiziționarea de băutură și mâncare “pe caiet”. S-a întocmit dosar penal pentru împiedicarea exercitării votului.

Cristian Popescu Piedone, care în decembrie 2019 a fost #condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare, cu executare, sentință care nu este definitivă, în dosarul Colectiv, a ieșit primar în Sectorul 5, din București.
Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare, cu executare, sentință care nu este definitivă, în dosarul Colectiv, a câștigat alegerile cu sloganul “ai grijă să nu te frigi la vot”.

Un primar reales de prin jud. Iași, care a recunoscut în fața instanței de judecată că făcea sex în primărie cu minore traficate de proxeneți.

România încă are nevoie de investiții majore în cultură!

[post]

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More