România – doi tineri care se sărutau în parc au fost amendați pentru că nu au făcut asta purtând masca…

Doi adolescenți care se sărutau într-un parc din Ploiești au fost amendați de un polițist local pentru că nu purtau mască. Cum arată procesul verbal – FOTO

Nu e banc! Un polițist local i-a amendat pe doi adolescenți pe care i-a surprins sărutându-se într-un parc din Ploiești, cu câte 250 de lei, pentru că nu purtau mască de protecție în spațiul public.

Mama băiatului de 16 ani ne-a trimis copia procesului verbal prin care acesta a fost sancționat pentru că purta masca sub barbă în timp ce săruta o fată, amendată și ea de același polițist local.

Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?” a fost mesajul femeii.

Aceasta a plătit amenda fiului său, însă va cere explicații conducerii Poliției Locale Ploiești pentru excesul de zel de care a dat dovadă agentul.

Sursa AICI

#diasporavavedeDiasporafamiliaInternationalipocrizieRomaniaromanii in lumeZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu