Pro integrare

România: Drulă a schimbat tot consiliul de administrație al portului Constanța. Pleaca-i noștrii vin ai noștrii, noi rămâne tot ca proștii, zise Socaciu

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ministerul Transporturilor, prin noul ministru Cătălin Drulă, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, Constanța (CN APM).

Dacă sunt buni la ceva noii miniștrii, ei bine niciun guvern nu a dat greș din a revoca imediat pe aceia care nu fac parte din “clanul” lor.
Pe ordinea de zi s-a aflat revocarea Consiliului de Administrație, numirea membrilor provizorii în CA pentru următoarele patru luni, stabilirea indemnizației acestora, și aprobarea formei și conținutului contractului de mandat.
Până ieri, Consiliulul de Administrație al CN APM a avut următoarea componență: Elena Pătrașcu, Gabriela Murgeanu, Daniela Șerban, Constantin Chirilă, Mircea Burlacu, Ghiorghe Bătrînca, Cătălin Diaconu.

După ședință s-a decis revocara următorilor: Elena Petrașcu (fosta șefă a CA-ului), Daniela Șerban, Ghiorghe Bătrînca, Mircea Burlacu.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Aceștia au fost înlocuiți cu:
Mihai-Florin Mihail
Adrian Crizbășianu
Bogdan Enache
Cristian Paris
Prin Hotărârea AGA Nr. 3/15 / 2021 s-a stabilit ca fiecare membru să beneficieze de o indemnizație lunară de 10,636 de lei.

Motivul oficial al acestei mișcări, așa cum susține Replica de Constanța care citează niște surse, ar fi neîndeplinirea criteriilor de performanță stipulate în contractele de mandat. De ca și cum, doar anumiți membrii ai CA-ului sunt neperformați, în timp ce toți ceilalți au luat nota 10 la management.

Cel mai probabil discutăm despre o mișcare politică, având în vedere că doar Chirilă și Diaconu au fost numiți în perioada guvernării PNL, în timp ce ieri au fost revocați cei numiți în 2018 sub guvernarea PSD, conform constanta.info

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...