Take a fresh look at your lifestyle.

România – “Echipa” Barna din USR “obligată” intern sa revină asupra invalidării lui Vlad Teohari, prea târziu însă

121

Comitetul politic al USR a invalidat sâmbătă, prin vot, decizia comisiei de arbitraj a partidului prin care candidatura lui Vlad Teohari pentru un post de deputat de diaspora a fost invalidată, potrivit surselor Adevărul.ro . Decizia nu-l mai ajută pe Teohari în ce priveşte candidatura, dar îi poate fi de folos în justiţie.

Pe lângă asumarea acestei decizii  care a dus cu siguranță la o relativă rupere în interiorul partidului, USR are obligația morală să își asume și efectele secundare după decizia luată. Mulți dintre membrii USR și-au exprimat public părerile,  păreri care contravin statutului USR, dar nu democrației, democrație care ar trebui să stea la bazele acesteu partid / alianțe. Suntem de părere că decizia cea mai bună este ca USR să lase lucrurile așa în ceea ce priveste ceilalți membrii și să lucreze mai mult la comunicarea internă!

Cineva din USR trebuie să răspundă pentru decizia atât de greșită și dăunătoare de înlăturare a lui Vlad Teohari și relativele efecte secundare.

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More