Pro integrare

România: Falsificarea testelor PCR pentru intrarea în țară, fara o bază de date acestea se falsifica foarte usor.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

România precum alte state au decis ca pentru intrarea pe teritoriul național este obligatoriu prezentarea unui test PCR în contextul în care falsificarea acestor teste este una relativ ușoară și la dispoziția oricui.
În contextul în care tot mai multe persoane suferă economic, prețul testului este unul nu foarte ieftin!

În urmatoarele rânduri și imagini vă explicăm necesitatea unei baze de date la nivel cel puțin European prin care aceste teste să poată fi verificate de către autorități ținând cont și de urgența de a stopa această pandemie care ne-a dat viețile peste cap!
Ținând cont de faptul că această pandemie și ulterioare restricții au adus multe daune economice familiilor din toată lumea, poate amplifica decizia de falsificare a testelor!
Soluții sunt, aplicarea unor timbre… bază de date comună ca în cazul ITP ului, rezultatul testului pe o hârtie specială sau folosirea unor elemente de securitate cum ar fi fonturile speciale ca in cazul actelor de identitate… implicarea este problema.

După efectuarea testului covid-19, pe adresa de eMail se trimite rezultatul acelui test, evident în format .PDF, iar securitatea fișierului este una ce lasă de dorit, unele clinici folosesc fonturi de securitate în interiorul acestor fișier dar ele nu sunt reglementate de absolut nicio regulă la nivel național sau European… prin urmare orice persoană cu acces la internet se poate apuca de modificat și nu îmi este greu să cred faptul că în curand vor apare și samsari care vor vinde aceste fișiere …. dacă nu cumva au aparut deja.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Mai jos dovedim cât de ușor pot fi flasificate aceste rezultate privind testele COVID-19.

Înregistrarea are scop INFORMATIV și de a trage un semnal de alarmă privind aceste documente și securitatea lor!!!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...