Romanii din afara granitelor

România – Impostorul Cumpănașu își scuză faptele prin discreditarea și amenințarea celor care îl deranjează

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primul lucru de bază care se învață în PSD și în cercurile acestora este acela de a discredita prin orice mijloc persoanele care aduc dovezi împotriva ta, iar acest lucru are singurul scop de a pune dubii asupra acuzatorilor și trecând totul pe seama unei “răzbunări personale”.

Cumpănașu a fost scos din emisiunea Live a postului de televiziune RTV după ce a jignit în nenumărate rânduri atât invitații cât și jurnaliștii, încercând să aducă dubii asupra corespondentului RTV din Italia Rocco Xavi!

Jurnalistul de anchetă Rocco Xavi este foarte cunoscut în Italia, acesta având colaborării strânse cu emisiuni de top din peninsulă cum ar fi “Nemo”, emisiune transmisă pe programul RAI, sau “Le Iene”, dar pentru Cumpănașu, jurnalistul Italian este doar o persoană pe care o poate aduce la tăcere prin amenințarea cu procesul în care cere nu mai puțin de 250.000 Euro daune morale! (măcar Gabriela Firea a lăsat ceva în urma s-a, mișcarea cu “te dau în judecată)!

Nici Larisa Butnariu nu a scăpat ușor de Alexandru Cumpănașu,  chiar dacă în urmă cu un an acesta se folosea public imaginea și traumele prin care a trecut Larisa, el nu s-a sfiit să o amenințate, să o jignească chiar si public în direct la TV, să o discrediteze public nu doar pe ea ci pe toți aceia care au suferit sau suferă de depresie în România, pentru Cumpănașu aceste persoane merită să stea închise la “Socola”, printre altele Cumpănașu a mai formulat împotriva Larisei diferite plângeri penale.

Faptele concrete sunt cele dovedite… atât diaspora.ro cât și RTV prin Rocco Xavi au dovedit cu probe și martori faptul că Alexandru Cumpănașu își desfășoară activitatea în stil mafiot și încearcă cu toate forțele necesare discreditarea și sau amenințarea celor care îl deranjează, iar acolo unde nu reușește aplică ultima strategie, datul în judecată!

Atunci când conducerea SNSPA a anunțat că a decis reverificarea legalității procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănașu într-un proiect al instituției, “unchiul Alexandrei” avertizează Școala Națională de Studii Politice și Administrative “să nu se joace cu imaginea unui candidat la Cotroceni” și îi amenință cu plângeri pe cei care îi afectează imaginea.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

În timp ce candida la funcția de Președinte al României, nemernicia acestuia a atins cele mai josnice cote, Cumpănașu filmând momentul în care mama Alexandrei Măceșanu se ruga și își plângea fata, și a transmis momentul live pe rețeaua de socializare în încercarea de strânge cât mai mulți susținători, dar totul se dovedește că a fost doar o farsă și o strategie din Politică din partea lui, odată cu pierderea alegerilor acesta a încetat atât “lupta crâncenă” cât și mitingurile pe care le organiza “împotriva clanurilor” cum declara candidatul la Președenție A. Cumpănașu, toate acestea în timp ce el însuși își punea pe picioare propriul clan care și astăzi acționează pe rețelele de socializare exact ca cele de tip Mafiot, folosind amenințări, injurii, discreditare masivă.

Cumpănașu, cel care și-a clădit o imagine pe nenorocirea care s-a abătut asupra celor două tinere nu s-a oprit aici, pe Facebook și-a creat grupuri și propria armată pentru a folosi cât mai multe persoane de toate vârstele la intimidarea celor care îl deranjează dea activitățile sale, mai mult, acolo unde nu reușeau să producă frica, pur și simplu cerea membrilor din grupurile sale ca anumite persoane să fie “raportate” la Facebook astfel încât algoritmii folosiți de platforma socială să blocheze acele conturi.

Cumpănașu mai declară zilele trecute faptul că fetele de 14, 15, 16 ani care sunt exploatate sexual în Europa au plecat de bunăvoie și nu există victime, mai mult…  susține faptul că tânăra căruia i-a propus să facă sex cu soția sa chiar dacă avea 17 ani nu poate fi considerată minoră…

Cristian Tudor Popescu a semnalat de curând la digi24 faptul că Poliția trebuie să intervină urgent și să verifice aparatura electronica a lui Cumpănașu.

„A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal. Iar când s-a terminat acolo «zăcământul» – pentru că, așa cum se întâmplă în media, cazul «s-a fumat» -, a trecut să-și înfigă acum trompa în alți adolescenți. Aceștia, în viață”, constată gazetarul.

Încă așteptăm o poziție fermă din partea autorităților cu privire la activitatea acestuia pe Tik-Tok.

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030