Pro integrare

România, învață din greselile Italiei, nu sunt 2 șanse!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In italia s-a greșit mult cu ținerea sub control al virusului COVID-19,pierderile omenești si economice sunt catastrofale, Nordul Italiei, este cel care susținea masiv economia acestei țări, iar acum se află sub izolare totală iar dintr-un oraș in celalalt se circulă doar cu dovezi.
Înmormântarile au fost oprite, la fel și adunările de persoane, in lifturi au voie maxim 1 persoană, situația nu vrem sa o degenerăm, dar este complicată!
Școlile sunt inchise deja de 2 săptămâni, orice altă activitate și sportivă este oprită, străzile după orele 18:00 per rupte din filmele cu Zombie, toate goale, lumea închisă in case!
România și fără acest COVID-19 se află într-o situație dezastruoasă din punct de vedere medical, cât despre Politic, aici intrăm într-un câmp negru, unde se pasează responsabilitățile de la un partid la celălalt.
Voi, Românii, de zi cu zi, luați-vă masurile de prevenire.
Folosiți măști, evitați discuțiile față in față, evitați locurile aglomerate, folosiți mănuși dr unică folosință pentru a atinge lucruri care au mai fost atinse de alte persoane și evitați deplasările cât de mult este posibil.
Evitați de asemenea folosirea banilor, dacă aveți posibilitatea folosiți plata cu cardul!
Nu așteptați să fiți salvați de către clasa Politică, ei sunt in lumea lor, traiesc majoritatea într-o fantezie care nu reprezintă situația reală din România.
Din zona roșie vă scriu aceste rânduri cu gândurile spre Voi, cei din România, dar și spre Romanii de pretutindeni, nu tratați acest virus superficial, am fost in spital la Brescia, am văzut doctori care trebuie să decidă cine trăiește și cine nu, oameni intubați, personalul medical obosit și la limita puterilor.
Dacă așa ceva se întâmplă aici, cu părere de rău spun, România se află in mâinile lui Dumnezeu!
Am făcut numeroase apeluri către Românii de aici, să fie responsabili și să nu părăsească zona!
Sa fiți iubiți, oriunde vă aflați!
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...