Romania – Italia – Ambasada Italiana in Romania a programat cursa aeriană către Italia

Ambasada Italiei la București a primit mai multe cereri din partea Comunitatii Diaspora.ro cu privire la cetățenii Români, care au reședința legală în Italia, dar momentan se află în România din diferite motive documentate și doresc să aibă posibilitatea reintrării pe teritoriul Italiei , multora dintre aceștia, Ambasada Italiei la București le răspundeau că, “cursele aeriene România – Italia, sunt doar pentru cetățenii Italieni”, aspect care nu este adevărat, după diferite e-mailuri si apeluri telefonice , am primit de la acestia garantia că iau in serios problema si verifică posibilitatea organizării unui zbor suplimentar special, după cele trei zboruri Alitalia, cele două zboruri Tarom și cele trei zboruri Blue Air efectuate în ultimele zile.

Zborul ar putea fi organizat săptămâna viitoare din București, destinația Roma și Milano, cu compania aeriană Air Dolomiti.

Air Dolomiti a deschis rezervările pe site-ul ( AICI ) pentru zborul de la București la Roma / Milano, miercuri, 8 aprilie. Se atrage din nou atenția asupra regulilor
(IMPORTANT: Cetățeni italieni care se întorc din străinătate și cetățeni străini în Italia) care LOCUIESC CU FORME LEGALE IN ITALIA, în aceste perioade de urgență sanitară, intrarea pe teritoriul național, în special, necesitatea completării la îmbarcare și la frontieră a documentelor specifice implicit autocertificare scrisă ale acestui model (link descarcare formular), conștienți de consecințele penale ale declarațiilor false.
Sursa AICI

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More