Pro integrare

România – Italia – Ambasada Italiei a dat drumul la un nou zbor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ambasada Italiei la București

Ambasada Italiei la București face public faptul ca airdolomiti au deschis programările www.airdolomiti.it pentru un zbor pe ruta București Roma și Milano cu decolarea pe data de 28 aprilie orele 13:35.

Pentru cumpărarea biletelor la cursa care a decolat în data de 21.04.2020 mai mulți cetățeni care nu reușeau să cumpere biletele de pe site-ul airdolomiti , le-au cumpărat de pe vola. ro care nu avea dreptul de a le vinde, prin urmare au pierdut acele bilete iar banii au fost returnați la circa 1 săptămâna, va sfătuim ca în situația în care nu reușiți de pe website sa apelați telefonic sunând la numărul de telefon de pe site-ul www.airdolomiti.it

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Vă rugăm din nou să faceți mare atenție la regurile FOCUS (Focus: Cittadini Italiani in rientro dall’estero e cittadini stranieri in Italia) care reglementează în aceste timpuri dificile ale urgenței sanitară intrarea pe teritoriul național al Italiei. Se subliniează în particular faptul că este posibilă reintrarea în Italia doar pentru motive legate de muncă sau pentru orice altă situație de urgența demonstrabilă prin documente.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

La aterizare, pasagerii trebuie să beneficieze de ajutorul cuiva pentru ai putea lua de la aeroport.

După intrarea pe teritoriul Italiei , citiți următorul articol care vă explică cum trebuie să procedați.  AICI

Pasageri trebuie sa completeze la îmbarcare și la frontieră declarația pe propia răspundere care o găsiți AICI

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...