România – Italia cu avionul – prin ambasada Italiei la București

Acest articol este exclusiv pentru cei care se află pe teritoriul României dar locuiesc cu forme legale în Italia, indiferent de Naționalitate și doresc sa reintre în Italia

Ambasada Italiei programează un zbor de urgență pe data de 21.04.2020 pe ruta București – Milano – Roma. (evident biletele se plătesc)

Cetățenii care doresc, în condițiile explicate mai sus, să reintre pe teritoriul Italiei, cât mai repede sunt rugați să trimită un email la adresa bucarest.covid19@esteri.it în care sa explice cat mai pe scrut situația în care se află, atașați documentele doveditoare, C.I. Italia, contract de muncă, etc., orice document Italian care vă poate demonstra reședința pe teritoriul Italiei și cereți programarea pentru cursa de pe data de 21.04.2020, adresa de email menționată este cea oficială pentru Ambasada Italiei la București.

Cerințele legale de care trebuie să dispuneți pentru a beneficia de această cursă  și modelul care trebuie completat le găsiți AICI.

Pentru orice altă nelămurile contactați-ne AICI.

Reamintim, nu există posibilitatea transportului de persoane de către firmele private în afara granițelor, pe internet circulă mulți excroci care pretind a fi reprezentanții diferitelor Societăți, cel mai des Societățile în cauză nu au nicio legătură.

Microbuzele care ies din țară sunt exclusiv cele puse la dispoziție de către diferite societăți care își transportă propiul personal.

Nu plătiți pentreu asemenea servicii pentru că o faceți pe propiul risc!
Pentru informații din vamă aveți la dispoziție următorul Grup

Colegi de Vamă care se ocupă exclusiv de problemele concetățenilor din vamele României

Ambasada Italiei la București mai anunță după cum urmează:

avviso_transito_connazionali_da_paesi_limitrofi
Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More