România – Italia, cursele speciale Alitalia pentru reintrarea pe teritoriul Italian

Pe lângă faptul că tot mai mulți cetățeni Români se regăsesc în situații dificile datorită pandemiei care au pus pe jar Guvernele din întreaga lume, acestea din urmă au luat decizii care din păcate au generat și daune colaterale.

Cetățenii Români, care locuiesc cu forme legale pe teritoriul Italiei dar se regăsesc în aceste momente pe teritoriul României din diferite motive, și doresc să se reîntoarcă în Italia, de la Ambasada Italiei la București ne-a fost comunicată urmatoarea procedură.

Cursele aeriene speciale nu au un program fix, deci ele în urma acordurilor între state, pot apărea în orice clipă, prin urmare trebuie verificat periodic, (la câteva ore) , acest LINk,  la această adresă se va putea urmării “EMERGENZA COVID-19” , acolo, cei de la Ambasada Italiei la București, vor comunica in timp util zborurile dinspre România către Italia și pașii de urmat.
Pentru orice dubiu sau nelămurire ne puteți contacta AICI

Pentru reintrarea în Italia puteți verifica articolul nostru cu detalii si zborurile disponibile, articol ce va fi updatat periodic AICI , cei de la Alitalia publică și pe pagina lor oficială disponibilitatea zborurilor și le puteți verifica disponibilitatea accesând direct pagina oficială Alitalia AICI.

La intrarea pe teritoriul Italiei se vor face 14 zile in carantină pentru toate aceste persoane, iar pașii de urmat, numerele utile și explicațiile le găsiți AICI
Pentru orice altă problemă contactați-ne AICI

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More