România – Italia – Foarte probabil pe data de 21 Aprilie va fi pus la dispoziție un zbor pentru reintrarea pe teritoriul Italian

Ambasada Italiei la București verifică posibilitatea de a organiza un nou zbor pentru a reintra pe teritoriul Italiei pentru cetățenii Italieni sau cei care au reședința pe teritoriul Italiei. După cele 3 curse aeriene Alitalia două Tarom, trei BlueAir si cel de pe data de 8 Aprilie care a fost Air Dolomiti.
Decolarea ar putea fi posibilă pe data de 21 Arpilie cu destinația Roma și Milano, zbor efectuat cu aceiași companie care a organizat și cursa de pe data de 08/04/2020.
Pentru a putea programa această cursă este imperativ stabilirea numărului de persoane care doresc reintrarea pe teritoriul Italian.

Vă rugam sa verificați Link ul ACESTA pentru a vedea dacă rientrați în regurile stabilite pentru a putea călătorii spre teritoriul Italian.

Pentru orice altă problemă contactați-ne AICI

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More