Pro integrare

România – Italia – Foarte probabil pe data de 21 Aprilie va fi pus la dispoziție un zbor pentru reintrarea pe teritoriul Italian

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ambasada Italiei la București verifică posibilitatea de a organiza un nou zbor pentru a reintra pe teritoriul Italiei pentru cetățenii Italieni sau cei care au reședința pe teritoriul Italiei. După cele 3 curse aeriene Alitalia două Tarom, trei BlueAir si cel de pe data de 8 Aprilie care a fost Air Dolomiti.
Decolarea ar putea fi posibilă pe data de 21 Arpilie cu destinația Roma și Milano, zbor efectuat cu aceiași companie care a organizat și cursa de pe data de 08/04/2020.
Pentru a putea programa această cursă este imperativ stabilirea numărului de persoane care doresc reintrarea pe teritoriul Italian.

Vă rugam sa verificați Link ul ACESTA pentru a vedea dacă rientrați în regurile stabilite pentru a putea călătorii spre teritoriul Italian.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Pentru orice altă problemă contactați-ne AICI

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...