Pro integrare

România – Justiția criminală și incompetența Poliției a distrus o adolescentă de doar 17 ani! Vă cerem ajutorul!!!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Prezentăm drama unei familii cauzată de corupția și incompetența autorităților criminale și complice!
În anul 2015 Tragedia ,,Colectiv” ne-a lovit brutal, răpindu-ne fiul, Alexandru, în vârstă de 19 ani. Dorința de a păstra vie memoria lui ne-a determinat să înființăm Asociația ,,În numele lui Alexandru”.
Alexandru a supraviețuit incendiului din Clubul Colectiv, a ieșit din foc în picioare, a ajuns într-un spital bucureștean. A fost transferat după 8 zile în Austria, în urmă unor imense presiuni, pentru a beneficia de tratament într-un centru destinat tratării pacienților cu arsuri severe.

Pentru Alexandru șansa transferului a venit prea târziu – în 22 noiembrie 2015 a primit numărul 60 pe o sfâșietoare listă a morții. 5 ani mai târziu, România are 0 Centre destinate tratamentului pacienților cu arsuri severe și 0 centre de recuperare medicală specifică marilor arși. Din fericire, mai are medici care reușesc ceea ce uneori pare imposibil.

În 12 iunie 2020 aflăm dintr-o știre terifiantă că o adolescentă a fost spitalizată cu arsuri severe, urmare a unei tentative de omor prin incendiere. Tragedia a fost posibilă și datorită mărinimiei sistemului de justiție din România, care a considerat că un criminal în serie se poate reintegra în societate, după ce a comis 5 crime.

În documentele medicale, Maria este o pacientă de 18 ani, diagnosticată cu arsuri pe 90% din suprafața corpului și arsuri căi respiratorii. Dincolo de documente, Maria este un miracol și în același tip o forță. Este foarte greu să accepți că într-o singură clipă ți s-a schimbat toată viața. Maria știe că s-a născut din nou. Că noua ei existentă, începută cu dureri imposibil de descris în cuvinte, va continua cu lupte multiple pentru recuperare (reabilitare medicală de lungă durată, într-un centru din străinătate, intervenții chirurgicale repetate), tratamente locale ale leziunilor prin compresie și preparate farmaceutice, nedecontate de stat.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Din 22 noiembrie 2015, Alexandru Hogea trăiește doar prin sufletele celor care l-au cunoscut, fie înainte, fie după ce a părăsit această lume, la doar 19 ani. În numele lui Alexandru, în memoria lui, cei care îl iubesc nu își doresc o comemorare cu lumânări și flori. Își doresc să contribuie la clădirea unei vieți noi, la întoarcerea spre normalitate a unei tinere supraviețuitoare, Maria.

O puteți cunoaște pe Măriuca, alături de o parte a echipei medicale care a contribuit la salvarea ei, printr-un scurt material video realizat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, București.

În numele lui Alexandru, vă rugăm să comemorați cu noi, sărbătorind viața. Vă rugăm să susțineți miracolul Măriuca aici: https://innumeleluialexandru.galantom.ro/viata-noua-pentru-mariuca

#ViataNouaPentruMariuca
#InNumeleluiAlexandru

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );