Pro integrare

România – Laura Codruța Kövesi a câștigat procesul împotriva deciziei CCR

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

@cipriandanciu

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

❗CCR primește un puternic pumn în plexul credibilității. CEDO a dat câștig de cauză Laurei Codruța Kovesi în privința demiterii ei.
😡Tudorel Toader, în mod particular, PSD și ALDE, prin TOȚI reprezentanții săi în Parlament de la acea vreme, reprezentanți care au susținut ministrul Justiției și scabroasa lui dorință de a duce în irelevanță DNA, așa cum se pare că a ajuns ANI, de exemplu, se fac responsabili, alături de siniștrii judecători CCR care au pus Curtea la picioarele PSD, și vor trebui să plătească, la un moment dat, pentru asta.
⚠️Într-o țară SUFOCATĂ de corupție vreme de 30 de ani, în România în care corupția, alături de incompetență, este un fenomen care ne-a ținut în sărăcie și subdezvoltare, astfel de „păcate” ale politicienilor care în 2018 au susținut și încurajat, direct sau indirect, „mazilirea” șefei DNA și aruncarea institutiei în derizoriu, ale judecătorilor care nu o dată au călcat Constituția în picioare, ale jivinei Tudorel Toader cu mâna căruia PSD-ALDE au ghilotinat DNA, se pot iarta doar de către Dumnezeu or nu de noi, muritorii care suferim de 30 de ani din cauza corupției!
⛔Aș fi spus că, după decizia CEDO, mulți ar fi trebuit să-și prezinte demisiile. Demisiile din Parlament ale parlamentarilor care în 2018 au susținut mascarada de care sunt sigur că bine vă amintiți, demisii din fucțiile de judecători CCR, demisia din funcția universitară a sinistrului comunist Toader, suținut cu toată tăria ca ministru de PSD și ALDE.
Dar aceste demisii ar fi acțiuni dictate de decență or în lipsa decenței demisiile nu au să apară.

Citeste si:  Satu Mare - 3 deținuți au decedat după ce au dat foc la saltele pentru a protesta

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, în unanimitate, că Laurei Codruţa Kovesi i-au fost încălcate drepturile prevăzute de Articolele 6 şi 10 atunci când a fost demisă de la conducerea DNA. Potrivit judecătorilor CEDO, „revocarea prematură a acesteia încalcă chiar scopul menţinerii unui sistem judiciar independent”.
Sursa Ciprian Danciu

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...