Pro integrare

România – Manipularea celor de la Adevărul

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cei de la Adevărul.ro se pare că s-au “antenizat”. In cursul zilei de ieri, acestia au scris un articol prin care aduc grave acuzații Jandarmeriei Constanța fără probe, și mai rău fără a da dreptul la replică în același articol al Jandarmeriei Române, în goana lor după “senzațional”.
Aceștia acuză Jandarmeria Constanța de abuz în serviciu și primirea de foloase necuvenite,  fără argumente solide care să susțină o acuzație atat de gravă.

Sursa celor de la “Adevarul”, este un paznic care se presupune ca a auzit conversatia referitoare la mita pe care au primit-o jandarmii (paznicul se jura ca nu avea scoica la ureche).

Din aceast motiv adaugăm acest website pe lista celor care produc fake-news.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

După cum  se poate observa și chiar testa pe propia piele, în România, autoritățile de ordine publică iau foarte în serios problema carantinei.La un hotel, cum este cazul de față, persoanele implicate la menținera liniștii pe parcursul stării de carantină nu sunt doar angajații  Jandarmeriei, ci și personalul DSP si personalul Hotelier.Faptul că cei de la Adevărul.Ro aruncă piatra doar pentru ca mai apoi să ascundă mâna, este un comportament puțin transparent care are cu siguranță conotații politice;

Pe pagina personală de Facebook a persoanei care a scris acel articol, se observă din diferite postări,  atacurile sale la adresa Guvernului Orban sau la adresa Președintelui Iohannis. Cert este ca asemenea persoane sunt lăsate să scrie articole și să manipuleze realitatea tocmai pe un website/ziar online precum Adevărul. In acest punct,nu mai are rost să facem referire la faptul că un ziarist ar trebui să respecte totuși un cod etic.

Comunitatea Diaspora.Ro a fost în permanent contact cu multe dintre persoanele aflate în carantină la Hotelul Flora. Motivul a fost acela că, aceste persoane au fost sprijinite încă din Italia de către această Comunitate pentru a se putea reîntoarce în România. Știm și putem proba cu date clare că Jandarmeria Constanța  nu doar ca își face datoria, ci și veghează/intervin prin acțiuni zilnice pentru menținerea ordinii în rândul celor care își fac cele 14 zile de carantină la această locație.
Cei de la Adevărul, văzând că pozează în postura de profesioniști, știu bine că astfel de știri fără o bază solidă se numesc “fake news”, iar prezentarea a două persoane în papuci pe plajă, într-o poză, pe care ei o numesc probă, explicând în articol ce vorbeau la telefon persoanele din acea “poză” numește manipulare.
Criza forței de muncă se pare că lovește și în mass-media dacă astfel de “profesioniști” sunt acceptați pe posturi de ziariști.
Pe această cale anunțăm conducerea Adevărul.ro, că imaginile folosite la crearea acestui articol de, “discreditare mediatică a Jandarmeriei” fac obiectul unui dosar penal în curs la prefectura Constanța. Articolul Aici

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...