Pro integrare

România – Manipularea presei, Adevărul.ro – cot la cot cu Antena3

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dacă până acum cei de la Antena3 aveau exclusivitate în România la manipularea știrilor, cei de la “Adevărul.ro” vin puternic din spate.
Comunitatea Diaspora.Ro a luat deja decizia de a NU mai accepta și de a boicota articolele rupte din filmele S.F. , pe care aceștia le reproduc pe platforma “ Adevarul.ro”

Cu câteva zile în urmă, cei de la “Adevărul” , acuzau într-un mod total lipsit de dovezi, jandarmeria din Constanța spunând că aceștia primesc spagă si fac anumite abuzuri. Toate acestea, spun ei, in urma declarației unui martor, care ar fi auzit intr-o scoică pe cineva când vorbea la telefon ….
Sfatul nostru, feriți-vă de asemenea manipulări.
Mai jos redăm o parte dintre articolele Adevarul pentru a dovedi ipocrizia care zace în spatele acestei publicații.

Articolul 1 pe care l-au propagat și propulsat prin intermediul social media :

Cei doi bărbaţi erau în papuci, adunau scoici şi vorbeau tare la telefon, cu accent moldovenesc, povestind despre starea lor din carantină. Ei nu s-au sfiit să le spună celor de la telefon că au putut ieşi la aer dând bani jandarmilor din dispozitivul de pază. „Vorbeau tare, fără să se sinchisească şi se lăudau cu ce fac ei. În timp ce lumea stă închisă în case, alţii se plimbă pe malul mării, deşi ar trebui să stea izolaţi“, a remarcat persoana care i-a fotografiat. Din relatările altor carantinaţi, suma pentru care s-ar putea ieşi afară este de 20 euro/persoană.

Articolul complet AICI

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Dezmințirea, parțială 5 zile mai tărziu făcută în tăcere fără propagandă, cei de la adevărul nu declară sursele și problele pe care le au cu privirea la mituirea Jandarmilor

Referitor la cei doi bărbaţi care apar în fotografia publicată facem precizarea că aceştia nu fac parte dintre cei aflaţi în centrul de carantină din staţiunea Mamaia. Totodată, menţionăm că aceştia au fost identificaţi, sunt muncitori din judeţul Prahova şi sunt cazaţi într-o altă unitate hotelieră din apropiere. De altfel, în această perioadă sunt cazaţi în hoteluri din staţiunea Mamaia muncitori din diferite domenii de activitate.

Articolul complet AICI

Nu este posibil ca într-o țară democrată și europeană, cineva să aibă dreptul de a acuza într-un mod atat de josnic , fara o minimă probă. Este nu doar o nemernicie, ci și o jignire adusă celor care urmăresc această publicație.
Pe această cale, rugăm conducerea Jandarmeriei Române să se autosesizeze cu privire la acuzațiile aduse, să ia ACT de imaginea și asa sensibilă a Jandarmeriei Române care a fost și mai afectată de un asemenea articol și să ia măsurile care se impun pentru a susține propriul personal care s-a regăsit nu doar jignit prin acel articol dar care le-a adus și daune morale.

În continuarea, comunitatea Diaspora.Ro , ia în calcul depunerea unei plângeri penale împotriva celor de la “Adevărul” pentru încălcarea mai multor drepturi prin publicarea acestor genuri de articole, în care, inițial acuză cu subiect și predicat, doar pentru ca mai apoi să dezmintă parțial. Din pacate, opinia publică și imaginea celor implicați , rămane pătată!

Revenim

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...