România – Marcel Vela – De la vizita în vama Nădlac de aseară, la vizita mormântului asistentei din Măureni

Ministrul de Interne, Marcel Vela a fost în cursul zilei de ieri prezent la vama Nădlac unde a discutat cu cetățenii care erau blocați de către autoritățile Ungare la ieșirea din România cu destinația alta decât Austria – Ungaria – Germania.
Înainte de plecarea sa din această zonă, cetățenii au fost lăsați să iasă din țară.

 

Astazi Marcel Vela  fost astăzi la Măureni, la mormântul asistentei și preotesei din comună, cea care s-a stins atât de tragic  lăsând în urmă o familie și o comunitate îndurerată.

Anita Radics, fiica asistentei și preotesei Corina Radics, publicat  pe pagina sa de facebook câteva cuvinte despre vizita neașteptată a lui Marcel Vela și pe care a făcut-o în calitate de „om”. Ministrul a depus o coroană de flori la mormântul Corinei Radics.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/na_sGq4NPNA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Mesajul Anitei, fata asistentei decedate

„În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi!

Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nici o conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om”.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More