Romanii din afara granitelor

România: Marelbo.com donează 100 de perechi de încălțăminte pentru copii nevoiași

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Doamna Paola Oltianu este o persoană care de multă vreme ajută familiile din Tulcea și nu numai!
Mulți copilași care dormeau nemâncați au fost ajutați de această DOAMNĂ, care din surse proprii ori din donații a adus zâmbetul pe buzele copilașilor care știu ce înseamnă să NU ai ce pune pe masă!
Am vrut sa facem un slide cu toți acești copilași ajutați până în prezent dar sunt atât de mulți încât o sa facem un video!
In cazul de față, Doamna Paola a lansat un apel cerând ajutorul pentru înălțarea de primăvară a mai multor copilași, apel la care a răspuns fără retineri doamna Valentina Sandovici care a dat un singur telefon administratorilor Marelbo.com cerându-le ajutorul în acest caz.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Marelbo.com, prin domnul Ionuț Bobu au răspuns la fel de repede trimițând doamnei Paola Oltianu 100 de perechi de încălțăminte drept donație pentru acei copilași!
Mulțumim și noi MARELBO.COM, VOI sunteți românii cu care ne mândrim că suntem contemporani!
Mulțumiri aducem și doamnei Paola Oltianu pentru puterea și stăruința de care dă dovadă, doamnei Valentina Sandovici pentru implicare și tuturor acelor persoane care o susțin pe doamna Paola în demersurile sale de a face o lume mai bună!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030