Pro integrare

România – mascarada declarațiilor lui Ciolacu atinge punctul culminant al ipocriziei

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Liderul grupării infracționale PSD, a făcut acum câteva minute declarații aberante privind întâlnirea dintre aceștia și Presedintele Iohannis. Minciunile pe care acesta le declara reflecta in integralitate perceptia PSD ului fata de inteligenta cetatenilor romani!

„Preşedintele a recunoscut faptul şi chiar ne-a felicitat că PSD a câştigat aceste alegeri. De asemenea, a spus că propunerea noastră în persoana doctorului Alexandru Rafila este o propunere onorabilă”, a declarat liderul social-democrat.

Ciolacu a mai precizat că i-ar fi menţionat preşedintelui Iohannis faptul că “acele negocieri ridicole, pe lângă Constituţie, de la Vila Lac 1 nu au ce căuta într-o democraţie reală”, şi a adăugat că PSD “va aştepta finalizarea tuturor negocierilor pentru a trage o concluzie”.

„Am insistat că România trece printr-o perioadă complicată atât din punct de vedere al pandemiei şi crizei sanitare cât şi al crizei economice şi nu ne permitem o majoritate fragilă în parlament. Considerăm în continuare că un guvern de uniune naţională este cea mai bună soluţie în acest moment pentru România. Normal, în această construcţie politică, partidul care a câştigat alegerile trebuie să desemneze premierul în persoana domnului Alexandru Rafila”, a precizat Ciolacu.

Presedintele României refuză categoric nominalizarea unui personaj precum Rafila, Presedintele Iohannis nu a condamnat discuțiile care au avut loc între PNL, USR PLUS ȘI UDMR, iar viitorul prim ministru cu siguranță nu va fi de la gruparea numită PSD!
Mai jos declaratiile aberante ale acestora!

Mai multe pe epochtimes Romania

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );