Pro integrare

România normală – Firea a cheltuit 74 milioane euro pe luminițe și concerte, investiții termoficare 15 milioane euro, iar subvenții pentru căldură de 784 milioane de euro

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În ce privește rețeaua de termoficare a orașului, Primăria Capitalei a cheltuit efectiv 15 de milioane de euro pentru reparații și înlocuirea țevilor. Primăria a cheltuit însă 784 de milioane de euro pentru subvenționarea agentului termic pentru populație. De remarcat că, în mandatul de primar al Gabrielei Firea, Primăria București a încheiat mai multe contracte pentru proiectarea și executarea lucrărilor de reparații la rețeaua de termoficare, dar sumele cheltuite efectiv – potrivit instituției – sunt de 15 milioane de euro.

Gabriela Firea a reacționat la cifrele făcute publice de Primăria București și, la solicitarea G4Media.ro, a transmis următorul comentariu: ”Comparaţia pe care o realizaţi mi se pare absurdă, irelevantă din toate punctele de vedere şi făcută cu rea-intenţie.  Nu înţeleg nici care poate fi scopul unei astfel de comparaţii, în afara de cel evident, de a încerca să manipulezi opinia publică şi de a denigra, încă o dată, nu doar activitatea mea, ci şi pe cea a tuturor celor care au lucrat în administraţia locală din Bucureşti”. Citește la finalul articolului poziția completă a fostului primar al Capitalei.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Sumele cheltuite pentru concerte și luminițe. Potrivit Primăriei Capitalei, instituție condusă acum de Nicușor Dan, suma de 317.599.433 de lei a fost cheltuită în ultimii 4 ani pentru organizarea de concerte, spectacole și festivaluri, ceea ce înseamnă aproape 65 de milioane de euro.

Cele mai mari sume au fost cheltuite de Creart (peste 150 de milioane de lei, adică peste 30 de milioane de euro) și ARCUB (peste 75 de milioane de lei, adică peste 15 milioane de euro).

Articolul complet AICI sursa G4media.ro

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...