Pro integrare

[video] România normală – tentativă de omor, distrugere și amenințări de la mafia lemnului în plină zi

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Se întâmplă în România, Suceava, 17.05.2020, Mihai – Mugurel Nacu inspector la garda forestiera Suceava si fiul acestuia Ionel Nacu propietar al firmei FENSTER DOR SRL au atacat în plină zi mai multe persoane cărora le-au distrus vehiculele și le-au aplicat multiple lovituri cu toporul din declarațiile părților vătămate.

Garda Forestieră Suceava a efectuat, în data de  16 ianuarie, un amplu control al activității desfășurate de  societate comercială care îi aparține fiului unui angajat din cadrul instituției de la Garda Forestieră Suceava scria în luna ianuarie observatorul de Suceava.

Astăzi aceștia au trecut direct la distrugere și tentativă de omor, deranjați se pare de faptul că exisată încă Români care sunt interesați de soarta pădurilor .

NATU Mugurel și fiul acestuia sunt acuzațio că au atacat mai multe persoane cu topoarele cărora le-au și distrus vehiculele.

La începutul lunii Ianuarie, cum existau suspiciuni cu privire la legalitatea unui transport de lemne, poliţiştii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care la data de 13 ianuarie 2020, în urma verificărilor făcute, au stabilit faptul că SC Fenster DOR SRL Stulpicani a efectuat două transporturi de lemn, cu un volum total de peste 100 mc, cu acelaşi mijloc de transport, dar remorci diferite, utilizând acelaşi aviz de însoţire şi cod online emis de aplicația informatică.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ambele transporturi au fost direcționate către o societate din comuna Valu lui Traian, județul Constanța.

În acest caz s-a dispus amendarea cu 15.000 de lei a societăţii comerciale Fenster DOR SRL Stulpicani emitentă a documentelor și administrată de Ionel Nacu (33 de ani) pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 şi confiscarea celor 55,81 mc de cherestea de esență rășinoase în valoare de 35.662 de lei, care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

Citeste si:  Intrarea in Județul Vrancea s-ar putea face pe bază de pașaport, dacă urmarim logica Baronilor din Județ.

Atât noi, cei din comunitatea Diaspora.ro cât și părțile vătămate în acest caz, spunem CĂ NE PASĂ, iar în acest sens facem o adresă în scris către ministrul de interne căruia îi cerem să intervină cu urgență.

sursa și drepturile filmatului de mai jos aparțin website-ului LegeaCodrului.Ro


[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...