Pro integrare

Romania – o colonie, furnizoare de materii prime si de mana de lucru.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Solutia Romaniei de iesire din starea actuala este, pamantul si micul producator, dar toate incarcate de iubire, 45% din pamantul Romanesc este vandut strainilor.
Singurul proiect Politic care ar trebui pus in aplicare astazi in Romania, este unirea, unirea Romanilor cu Romanii, suntem mai dezbinati ca niciodata, asta s-a si urmarit, dezbinarea, ne uram intre noi, nu exista niciun fel de proiect comun iar Politicienii dovedesc asta, pentru ca singura lor preocupare cand se instaleaza in functie, sunt problemele personale. Nu ia unit decat un singur lucru care ii uneste si astazi, “infractiunea”.
[cosmin]
Lumea de astazi este condusa prin educatie (care in Romania este distrusa sistematic), peste 20% au probleme cu analfabetismul, prin medicina (care in Romania este la pamant), prin alimente (care le folosesc in scopuri personale in special la strangerea de semnaturi) si prin media (care mai toata este controlata Politic).
Trebuie intelepciune pentru om politic sa inteleaga acest lucru si sa inteleaga cum merge lumea, iar el sa aduca in tara lui doar fericire si sa isi vada de trebuurile tarii, sa vada de resursele tarii si sa le foloseasca in scopuri nationale.
Politicienii neintelegand ca puterea Romaniei vine din interior, apeleaza la forte externe, aceasta este drama Romaniei inca de pe vremea lui Stefan cel mare cand se platea bir, acum il platim la UE si SUA.
[cosmin]
Totul este de vanzare in Romania, in fiecare zi pierdem bucata cu bucata din ea, datorita celor care conduc astazi tara.
Din Romania pleaca astazi 500 de oameni pe zi, in Romania numai avem popor de rezerva, este un haos foarte bine calculat, se traieste intr-o lipsa de criterii uriasa, este o atitudine aculturala in care s-a pierdut complect rusinea.
Un caz din “inalta societate” o reprezinta si diferentele Legii care vin aplicate in functie de “persoana in cauza”, un om calcat pe trecerea de pietoni acum cativa ani de catre un om cu pozitie in structurile statului, a lasat o familie indurerata si copii fara tata acasa, faptasul a primit 2 ani cu suspendare, ce rost are justitia daca la condamnae, faptasului in aceste cazuri nu i se confisca totul, atata costa viata unui Roman in Romania?
In puscarie intra doar slugile, cei care vor sa fure mai mult si atunci sunt inlocuiti, slugarnicia este mult mai grava decat CORUPTIA.
Mesajul nostru este sa fim credinciosi idealurilor noastre si sa ramanem demni!

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...