Pro integrare

România: Om al străzii ucis cu bestialitate în Iași, presa locală tace!

Astă noapte în jurul orelor 02:00, în Iași a avut loc o crimă! Un om al străzii a fost ucis cu bestialitate, presa din Iași alege calea tăcerii!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Preferăm să scriem articole constructive despre societatea românească, dar astfel de evenimente trec “tacit” în România, fapt pentru care ne simțim obligați de a NU lăsa lucrurile așa!

Un OM al străzii cunoscut sub porecla Coco, a fost ucis în Iași, acestuia i-a fost pur și simplu tăiat gâtul dintr-o parte în alta și lăsat să moară precum un animal!

Larisa Butnariu, activista care luptă și pentru drepturile și protecția acestor persoane, și care il cunoștea personal, zilnic ducându-se să îi viziteze și să le ducă alimente, îl descrie după cum urmează:

Coco a fost unul dintre cei mai darnici și cuminți oameni fără adăpost pe care i-am cunoscut vreodată.
Crescut în centru de plasament, cu un ușor retard mintal și mereu în căutarea a ceva de făcut pentru a se întreține, diferite munci zilnice.
Acest “pus pe ducă” pare să-i fi fost fatidic căci azi-noapte a plecat să ducă gunoiul din fata unui magazin și nu s-a mai întors “pe tuburi”, locul unde dormea!

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Durerea mare o reprezintă și faptul că, cel puțin un criminal este în libertate, iar presa locală din Iași, cu toate că are toate pârghiile necesare n-a scris un rand despre asta, nepăsarea acestora lasă impresia că victima nu a fost o persoană de vază în societatea românească ci un simplu cetățean, un om fără adăpost, dar această presă este și mai inconștientă de faptul ca mâine, acest criminal ar putea ucide din nou și din nou…

Sesizăm și noi pe această cale autoritățile din Iași cu mențiunea că vom urmării îndeaproape demersurile care se vor face până la prinderea celui sau a celor responsabili!

Oamenii străzii din Iași au mai fost victime de cel puțin 3 ori, când în mijlocul iernii, le-au fost sechestrate și ulterior distruse toate efectele personale, inclusiv păturile donate care îi proteja de frigul ucigător, autoritățile au fost sesizate de nenumărate ori în această privință chiar și de către comunitatea Diaspora.ro dar fără a oferi însă o soluție.

R.I.P. Coco, ai trăit într-o lume mult prea grea și rea pentru ceea ce înseamnă de fapt rasa umană, să te odihnești în pace!

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...