Pro integrare

România – Parlament – Deputatul USR PLUS Iulian Bulai, presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a anuntat faptul că marti a convocat directorul CNA Monica Gubernat pentru a da explicații

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai, presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a anuntat duminica la pranz ca marti va avea o intalnire cu sefa CNA, Monica Gubernat, pentru a discuta despre programul scandalos de revelion de la TVR1.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Marti dimineata voi avea o intalnire informala la Parlament cu presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat.

In plina pandemie, toate institutiile statului trebuie sa lucreze impreuna pentru a gasi solutii in a opri acest fenomen care ne afecteaza pe toti. Discutia de marti va fi despre comunicarea si informatiile publice care distorsioneaza mesajele din partea autoritatilor si sprijinirea comunicationala a unor masuri de sanatate publica”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Experiența mea cu comisiile de anchetă parlamentară față de TVR este una tristă. Dezvăluirile mele cu privire la încasările colaboratorilor TVR au dus la decizia de a face o comisie de anchetă parlamentară în primăvara lui 2019.

Nu s-a ținut niciodată nicio sedință.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Am fost singurul om din Parlament care, de atunci, a intervenit constant la multe ședințe de plen pentru a face apel de constituire a ședinței. Nu s-au vrut constituirea și începerea lucrărilor comisiei de către niciun partid, cu excepția USR, care a publicat acele încasări uriașe ale colaboratorilor TVR.

Chiar dacă o comisie de anchetă nu are nicio consecință juridică sau de procedură parlamentară față de cauza anchetată, sper că, dacă va mai fi votată și constituită încă o comisie de anchetă TVR, să funcționeze mai bine decât cea de acum 2 ani.

Într-o notă umoristică, la un moment dat, colegii parlamentari deja mă știau că iau cuvântul pentru a cere constituirea comisiei de anchetă TVR votată în plen. Am trecut de momentul acesta.

Rapoartele de activitate TVR și SRR trebuie discutate și respinse în Comisia de cultură, pentru a permite o nouă conducere a acestor instituții. Până acum nu s-a dorit acest lucru.

Citeste si:  Spitalele regionale promise de PSD, încă la stadiul de studii de fezabilitate după 3 ani, 3 guverne si 80 de miniștri

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...