România – Paula Oltianu – Îngerul Copiilor

Pe doamna Paula Oltianu o urmărim cu drag și o susținem în activitățile sale, atâta energie fără a avea în spate vreun ONG sau alte venituri decât cele persoanele ori din donațiile de pe facebook, nu am regăsit în alta parte, sunteți un adevărat ÎNGER pentru copilașii din România!
Paula Oltianu
“Si în acest an am reușit să aducem bucurie , fericire , speranța în sufletul a 110 copii plus 30 de copii din Mahmudia care au primit daruri din partea unei firme din București … Toți copiii au primit ghete noi , hainute , jucării , dulciuri și alimente … A fost un decembrie maraton cu multa alergătură , stres , iar adevărul este că mă resimt … Mulțumesc tuturor prietenilor reali și virtuali care mi.au fost aproape și m-au susținut … Mulțumesc , Doamne că ai trimis oameni îngeri !
Toate pozele lunii decembrie , darurile trimise , copiii la care au ajuns , ce au primit , ce alimente s-a cumparat , totul veti regasi in acest album !
Multumesc frumos pentru tot !”
Va mulțumim și noi pentru că existati doamna Paula.
Articol în curs de actualizare, pozele la care lucrăm, pozele care stau drept dovadă ale activității dumneavoastra din anul 2020 sunt foarte multe.
Revenim .

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: