Romanii din afara granitelor

România: Pedofil condamnat la 1, 4 ani de închisoare!

În perioada 2017-2019, bărbatul respectiv a întreţinut relaţii sexuale cu două minore în vârstă de 14 şi 16 ani care au și rămas însărcinate!  Amândouă fetele au născut!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Justiția din România a eșuat din nou, de această dată eroarea este gravă!

Tribunalul Dolj a fost prima instanţă care s-a pronunţat în acest caz. Ionel Gugustea a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare. Bătrânul a atacat decizia, dar Curtea de Apel Craiova a menţinut sentinţa dată de magistraţii de la Tribunal. Decizia este definitivă.

Abuzul  care s-a petrecut ani de zile sub ochii unui sat întreg, fără ca vreo autoritate să intervină s-a sfârșit ridicol pentru justiția din România!  Bătrânul de aproape 70 de ani, care a lăsat două minore (surori) gravide a fost condamnat definitiv la doar un an şi 4 luni de închisoare.

Pedofilia a primit undă verde prin această condamnare ridicolă!

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Implicați direct par a fi și părinții minorelor care le indemnau pe acestea de la vârste fragede să meargă la locuinţa bătrânului, care era chiar tatăl unui primar din Dolj. Mama fetelor ar fi primit în schimb bani, ţigări şi bere.
“În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreţinut în mod repetat, în perioada 2017-2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori. În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an”, informau procurorii în anul 2020

Fetele, in vârsta de 14, respectiv 16 ani, erau surori. Lui Ionel i-a căzut cu tronc mai întâi fata cea mare, apoi bătrânul a întreţinut relaţii sexuale şi cu surioara cea mică.

În baza art. 348 alin 2 C.p.p. rap. la art. 207 alin. 6 C.p.p. coroborat cu art. 202 C.pr.pen. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul, Guguştea Ionel Menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul, Guguştea Ionel . În baza art. 275 alin 3 C. proc. pen., cheltuielile de judecată rămân în sarcina statului, se arată în motivarea dispunerii în arest la domiciliu.

Localnicii din Verbiţa spun ca principala vinovată pentru tot ce s-a întâmplat ar fi chiar mama copilelor. “Mama acestor fete ştia ce fac ele. Mai mult, accepta sa le dea bătrânului pe o sticla de băutura şi câteva pachete de ţigări. El era bărbat, ce să facă?”, povestesc unii vecini.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030