Pro integrare

România – Pentru a intra în România trebuie sa aveți această declarație

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Important!

Declarația Covid intrare în România (Trebuie completată inclusiv de persoanele vaccinate.)
Reamintim că persoanele care călătoresc în România au obligația de a completa  Declarația Covid-19 solicitată de Direcția de Sănătatea Publică la frontieră.
Declarația poate fi completată digital, înainte de sosire, folosind aplicația disponibilă la adresa: https://chestionar.stsisp.ro/start
De asemenea, declarația poate fi completată în format hârtie după descărcarea formularului de AICI

Cei care nu au completat Declarația în prealabil vor trebui să o completeze la sosirea în România.
Pentru a evita timpi de așteptare suplimentari la frontieră, vă recomandăm să aveți la sosire   Declarația completată.
Informații suplimentare pot fi obținute de la Direcția de Sănătate Publică din județul în care aveți domiciliu, datele de contact sunt disponibile aici https://dsp.ro
Precizăm că nu aveți obligația de a prezenta certificatul negativ al unui test Covid-19 la intrarea în România. Dar vă recomandăm să verificați la compania aeriană cu care intenționați sa zburați dacă condiționează îmbarcarea de prezentarea testului Covid.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Evident trebuie sa țineți cont și de lista țărilor cu grad ridicat de risc pentru care cetățenii care vin din acestea și intră în România sunt obligați să facă carantină!

Lista țărilor și catalogareriscului

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...